vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

28 okt 2017: Wedstrijd SVC JO13-1 tegen MOC’17 JO13-6

Na 4 competitiewedstrijden heeft het team van trainers Jelte van Son en Jori Bol nog steeds geen punten laten liggen. SVC JO13-1 staat dus nog steeds bovenaan met het maximaal aantal punten en een heel mooi doelsaldo. Afgelopen zaterdag 28 oktober stond MOC'17 JO13-6 op het programma. Ditmaal een thuiswedstrijd voor de jongens van SVC. Tijdens de teambespreking in de bestuurskamer werd de opstelling door de trainers bekend gemaakt. Missie: De drie punten blijven vandaag in Standdaarbuiten.

Lees meer...
 

Jongens 8 bekert door na spannende wedstrijd

Zaterdag 16-09-2017 stond de laatste poulewedstrijd voor de beker op het programma voor de JO8. De wedstrijd werd bij en tegen Roosendaal gevoetbald. Omdat zowel Roosendaal als SVC de 1e 2 wedstrijden hadden gewonnen was winst noodzakelijk om door te bekeren. Roosendaal had namelijk door een beter doelsaldo aan een punt genoeg.

Lees meer...
 

Jongens 8 presenteren als eerste hun teamfoto

 20170902 095234 rs

Hier zijn ze dan. De Jongens 8 van SVC. Graag ontvangen we ook van alle andere teams een foto. Deze kunnen gemaild worden naar de Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken .

 

 

 

Monsterzege JO8 bij 1e bekerwedstrijd

Zaterdag 2 september was het dan eindelijk zover. De allereerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De JO8 had met 10 spelers genoeg kinderen. Voor Bruno Bakker was het zijn 1e wedstrijd voor SVC en Tim de Groot, Bryce Bol en Junez Chaoufi beleefden hun rentree. Tegenstander van vandaag was BSC JO8-5. In het begin was het even wennen aan de nieuwe regels die de KNVB heeft bepaald, maar na 10 minuten had SVC toch een 3-0 voorsprong te pakken . In de time out werd de jongens verteld dat ze goed bezig waren en zo door moesten gaan. Toen er voor de rust werd gefloten door de prima fluitende spelbegeleider Tristian Frijters gaf het scorebord 8-0 aan. Na de ‘tactische’ bespreking in de rust kwam het doelpuntencircus pas echt op gang. Het ene na het andere doelpunt viel. BSC scoorde ook nog eens door een goed genomen penalty en door een ‘Jeroen Zoetje’ van de zeer goed keepende Luuk Klijn. Na afloop werden de penalty’s door beide ploegen goed genomen en kwam er een einde aan deze wedstrijd die is geëindigd in 19-2.

 

SVC B1 Sportploeg van het jaar

IMG 3020ab

Klik op de foto voor een vergroting

   

Voetballen op kunstgras is veilig

Beste leden,
Onderstaande informatie is ontvangen van de KNVB ivm het onderzoek van RIVM van de rubberkorrels op de kunstgrasvelden:

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.

Lees meer...
 

Lid worden

Indien voetballen bij SVC je leuk lijkt kom dan gerust een keer op de trainingsavonden langs. Het is geen enkel probleem om een aantal keer mee te trainen om te kijken of het bevalt. Indien je besluit om lid te worden dan kan je hier een aanmeldformulier downloaden. In het hoofdmenu onder het kopje "lid worden" vind u meer informatie over de contributie. fb

 

Dameselftal zoekt nieuwe speelsters

IMG 0251

 

Virtus - NAC 06 juli 2016

Zoals jullie bijna allemaal al weten komt NAC Breda op visite in Zevenbergen, op het complex van VV Virtus. NAC gaat daar spelen tegen de Moerdijk selectie. Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, hebben 18 spelers uit de gemeente Moerdijk uitgenodigd om te komen spelen tegen NAC Breda. In de gemeente Moerdijk zijn er 10 voetbalverenigingen, dat wil dus zeggen dat er van iedere vereniging één of meerdere spelers meedoen. Vereniging SVC heeft ook een speler afgevaardigd. zijn naam is Jowin v Belois. Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, zouden het heel leuk vinden als jullie tijd en zin hebben om te komen kijken naar jullie speler(s) en natuurlijk ook naar de parel van het zuiden, NAC Breda.
Jullie zijn van harte welkom op het complex van VV Virtus. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 juli en de aanvang is om 19:00 uur. De kaartverkoop is al in volle gang, kijk op onze Facebook pagina Voetbalwedstrijd Moerdijkselectie voor de verkooppunten bij jullie in de buurt om kaarten te kunnen kopen. Kaarten kopen kan ook aan de kassa op de wedstrijddag zelf.

nac

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
zwaans.jpg

Inlogformulier