Hilkhuysen.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Voetballen op kunstgras is veilig

Beste leden,
Onderstaande informatie is ontvangen van de KNVB ivm het onderzoek van RIVM van de rubberkorrels op de kunstgrasvelden:

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.

Lees meer...
 
Lid worden

Indien voetballen bij SVC je leuk lijkt kom dan gerust een keer op de trainingsavonden langs. Het is geen enkel probleem om een aantal keer mee te trainen om te kijken of het bevalt. Indien je besluit om lid te worden dan kan je hier een aanmeldformulier downloaden. In het hoofdmenu onder het kopje "lid worden" vind u meer informatie over de contributie. fb

 
Dameselftal zoekt nieuwe speelsters

IMG 0251

 
Virtus - NAC 06 juli 2016

Zoals jullie bijna allemaal al weten komt NAC Breda op visite in Zevenbergen, op het complex van VV Virtus. NAC gaat daar spelen tegen de Moerdijk selectie. Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, hebben 18 spelers uit de gemeente Moerdijk uitgenodigd om te komen spelen tegen NAC Breda. In de gemeente Moerdijk zijn er 10 voetbalverenigingen, dat wil dus zeggen dat er van iedere vereniging één of meerdere spelers meedoen. Vereniging SVC heeft ook een speler afgevaardigd. zijn naam is Jowin v Belois. Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, zouden het heel leuk vinden als jullie tijd en zin hebben om te komen kijken naar jullie speler(s) en natuurlijk ook naar de parel van het zuiden, NAC Breda.
Jullie zijn van harte welkom op het complex van VV Virtus. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 juli en de aanvang is om 19:00 uur. De kaartverkoop is al in volle gang, kijk op onze Facebook pagina Voetbalwedstrijd Moerdijkselectie voor de verkooppunten bij jullie in de buurt om kaarten te kunnen kopen. Kaarten kopen kan ook aan de kassa op de wedstrijddag zelf.

nac

 
SVC A1 wint de bekerfinale!!

Zaterdag 4 juni 2016 heeft SVC A1 in een zinderende finale de beker gewonnen. 

image21ab

 

Klik hier of op de foto voor het complete digitale verslag. Wederom dankzij de fotografe Carole Delrue

 
voetbalkamp 2016 deel 2

Klik op de foto voor nog het 2e deel van het webalbum

IMG 7202ab

Met dank aan fotografe Carole Delrue 

 

 
Voetbalkamp 2016 deel 1

Klik op de foto voor het album

 

IMG 7197ab

Met dank aan fotografe Carole Delrue 

 

 
Nog even nagenieten van Sensation Blue & White

Wie nog wil nagenieten van Sensation Blue & White klik dan hier of op de foto voor het complete album. 

IMG 7003ab

De foto's zijn gemaakt door Carole Delrue, waarvoor hartelijk dank

 
Afscheid Geoffrey Verschuren

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de Grenswachters heeft het 1e elftal van SVC afscheid genomen van keeper GeoffreyVerschuren. Wij wensen Geoffrey het allerbeste toe.

image1ab image2ab

 
Darkraver op Sensation Blue & White

Zaterdag 14 mei was er een feestavond bij SVC, genaamd Sensation Blue & White.  Het was een feest voor alle mensen die SVC een warm hart toedragen, de vrijwilligers en sponsoren. Dit werd door het dameselftal georganiseerd. Het werd een super feest. De avond werd gestart met 2 dj's waarna wat later op de avond B-Shock (Bjarne Leijs) voor de muziek zorgde. Dit bleek later de opwarmer te zijn voor Darkraver! Toen ging het dak eraf. Al met al een super gezellige avond!!

 Klik op de foto voor de filmbeelden!

 IMG 0565ab

 

Darkraver op het Sensation Blue & White feest van SVC! 

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.