Heuvelink.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
jubileumtentoonstelling

STANDDAARBUITEN - "Het verloopt allemaal grandioos!" Andere woorden kan secretaris Johan van de Klundert van voetbalvereniging SVC uit Standdaarbuiten niet vinden voor de viering van het 75-jarig bestaan van de club.Gisteravond het zoveelste hoogtepunt van de jubileumweek.

In de feesttent aan de Antoniusstraat was de jubileumtentoonstelling van de club met heel veel foto's en de bijbehorende, al dan niet sterke verhalen. Vrijdagavond is ook 'Het Voetbalspektakel' gehouden. Op ludieke wijze belichtten de eigen leden de geschiedenis van de club. Ook toneelvereniging 't Coulisse werkte aan het spektakel mee.

Tot nu toe is alles in plezierige sfeer verlopen, zegt Van de Klundert. Alleen de fietstocht viel dinsdagavond in het water. Dat werd weer ruimschoots goedgemaakt tijdens de kaartavond in de volgepakte kantine en het 7x7-toernooi met tientallen deelnemers.

Zaterdag is de expositie vanaf 10.00 uur te zien, van 16.00 tot 19.00 uur is de receptie, gevolgd door de feestavond voor genodigden. (bron Bn DeStem)

 image-3833422 rs

 
7x7 toernooi senioren was een succes

Donderdag 23 mei jongstleden werd er door de commissie SVC 75 jaar een 7x7 toernooi voor de senioren georganiseerd. Met de maar liefst 58 aanmeldingen werden er 6 teams gemaakt.
In de poule wedstrijden was het in beide poules spannend. In poule B eindigde de 3 teams zelf allemaal gelijk en moest het doelsaldo de beslissing geven. Na 2 spannende halve finales moest de zinderende finale gespeeld worden tussen Dortmund en Juventus. Onder aanvoering van teamcaptains Tonnie Jongmans (Juventus) en Steven Vrins (Dortmund) werd de strijd pas vlak voor het einde beslist in het voordeel van Juventus. 1-2.

Lees meer...
 
Herhaling cursus reanimatie

Begin vorig jaar hebben diverse SVC-leden meegedaan aan de cursus Reanimatie. Op 17 en 24 juni aanstaande wordt er een reanimatiecursus georganiseerd voor degene die hem begin vorig jaar hebben gedaan maar ook voor mensen die dit nog graag zouden willen doen. Dit is tevens een herhalingscursus voor degene die graag een geldig certificaat willen behouden. Per avond maximaal 12 deelnemers. Wees er dus op tijd bij !
De cursus is gratis en wordt gefinancierd door de Kruisvereniging te Standdaarbuiten / Noordhoek. Hartelijk dank daarvoor !
Samengevat : Cursus Reanimatie, maandag 17 en 24 juni, Van 19.00 tot 21.00 uur, In dorpshuis  't Sandt te Standdaarbuiten, Instructeur : Paulien Hokke.
Wil je je aanmelden of heb je vragen neem contact op met Peter van der Bom, tot en met  3 juni 2013 via e-mail :  Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken    Na 3 juni kun je je aanmelden en je vragen stellen aan Paul Hokke via e-mail :   Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . Bij aanmelding doorgeven :  cursus reanimatie + voorkeursdatum, naam, telefoonnummer en geboortedatum.
Veel succes en weet dat als het om reanimatie gaat iedere seconde telt !

 
SVC jeugd krijgt training van Willem II

Zondagochtend stond er voor de jeugd van SVC een professionele voetbaltraining op de planning. Willem II eerste elftalspelers Ricardo Ippel, Marc Höcher en Mattijs Branderhorst stonden samen met onze lokale voetbalheld en fysiotherapeut van Willem II, Gijs van der Bom op het kunstgras van SVC om daar een training aan onze jeugdige talentjes te geven. Vol eerbied en ontzag keken de jeugdleden van SVC op tegen de grote jongens van de tricolores uit Tilburg. Na de warming-up werd er vooral op techniek en balbeheersing getraind waarbij de spelvreugde niet uit het oog werd verloren. Na een uurtje trainen volgde er een lunch met broodjes waarna de training voor nog een dik uur werd hervat. Moe maar voldaan en weer een hele ervaring rijker werd de middag afgesloten. Willem II stoere kerels we vonden geweldig dat jullie naar Standdaarbuiten wilde komen!!! 
dsc 07511 rs

Bekijk hier de foto's van de clinic (foto's Carole Delrue)

 
SVC jeugd weet nu wat overleven is!

Onder de vakkundige leiding van de familie Magielse was er vanwege het 75 bestaan van
SVC voor de jeugd van SVC zaterdag 18 mei een heuse survival tocht in het
Standdaarbuitense bos georganiseerd. De jeugdige SVC'ers moesten onder landrovers
door kruipen, touwbanen overwinnen,door buizen tijgeren,over sloten slingeren, met
behulp van een kompas de weg zoeken enzovoorts. Kortom ze moesten de zware strijd
met de elementen in het bos aan. Het was voor vele niet alleen fysiek zwaar, maar vooral
ook super leuk, erg spannend en soms zelfs een beetje eng. Tja en als je dan eenmaal
een beetje modderig bent, dan maakt een wandelingetje in de sloot ook niet veel meer uit.
Na de survival in het bos was het de hoogste tijd voor een warme douche zodat iedereen
weer fris en fruitig aan de BBQ kon beginnen. SVC wil bij deze dan ook de familie Magielse
en de andere die  geholpen hebben heel erg bedanken voor het organiseren van deze
geweldige middag.


Bekijk hier de foto's van de Survival en het 4 x 4 toernooi. (met dank aan Carole Delrue)

 

Klik hier voor nog meer foto's
survival rs

 

 
4 tegen 4 toernooi

75 jarig bestaan SVC

Op zaterdag 18 mei zijn de festiviteiten m.b.t. het 75 jarig bestaan van SVC begonnen met het 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd. Op het scherps van de snede werd er onderling voor iedere meter gestreden door de gemixte teams van SVC. Na de poulewedstrijden bleven er vier teams over welke onderling met behulp van een halve finale, finale en wedstrijd om de derde en vierde plaats moesten uitmaken wie nummer 1, 2, 3 en 4 werden. De organisatie was prima voor elkaar aangezien de teams op voorhand netjes waren ingedeeld, scheidsrechters ingeroosterd en er droog weer was geregeld. Uitslag 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd van SVC 

 

Leider

Spelers

Eerste plaats

Marco Snijders

Luuk Rebbens, Joey Verheesen, Jordy Brouwers en Luuk Janssen

Tweede plaats

Pierrot Bastiaanse

Arthur Vissers, Jelle Meems, Lex van Delden, Thom Yournier en Huub Nagtzaam

Derde plaats

Christian Rebbens

Mitchel de Waal, Kent Hollander, Chris Claassen, Mels Leeuwangh en Jelmer Verhoeven

Vierde plaats

Theo van Viegen

Pascal van Loon, Bas Snijders, Milan Lazeroms, Matthijs van Gurp en Tom van den Berg

 Na de prijsuitreiking waarbij eenieder werd voorzien van een zak snoep werd er geluncht in de kantine van SVC. Aansluitend konden de jeugdige SVC’ers zich omkleden en voorbereiden op de survival.
winnars rs

Klik op de foto voor een vergroting

 
Jubileum programma bekend

jubileum

Klik op de afbeelding voor het complete programma

 
sportploeg van het jaar

Tijdens de Dorpsweek werd SVC-1 gekozen tot sportploeg van het jaar 2013. Dit na een uitstekende prestatie door 3de te worden in de competitie en de beslissingswedstrijd tegen WDS'19 winnend af te sluiten.
Hierdoor volgt er promotie naar de 4de klasse!!

eos 450d 1358 rs

 
Op de stropdas

Afgelopen zondag stond SVC met een kraam en een leuk spel op de braderie van Standdaarbuiten. In tegenstelling tot  de vorige keer ging het deze keer niet om bruut geweld (zo hard mogelijk schieten) maar om een fluwelen traptechniek waarbij een bal op de stropdas geschoten moest worden. In de jongste categorie wist Mels Leeuwangh 1x de bal op de stropdas te leggen en in de categorie tot 14 jaar wist Tim Groot dit 2 x te doen. Bij de oudste categorie was het ook erg spannend, Dirk van de Bom, Andre Wierickx, Coen van Viegen, Melvin Zagers en Kees Zagers wisten de bal 1 x op de stropdas te leggen. Maar uiteindelijk werden zij overtroffen door Henk Vermeulen welke dit 2 x voor elkaar wist te krijgen.

moerdijk-20130512-00388 2 rs

 
SVC naar de vierde klasse!!!

 

gefeliciteerd

Op 8 mei 2013 stond de cruciale wedstrijd tegen WDS uit Breda op het programma. De nummer drie en vier van de competitie moesten onderling uitmaken wie als derde rechtsreeks zou promoveren naar de vierde klasse. De verliezer zou zich eventueel nog via de nacompetitie voor promotie kunnen plaatsen. De wedstrijd werd vanwege de belangen gespeeld op het neutrale terrein van DEVO in Boschenhoofd en stond onder leiding van een formele KNVB scheidsrechter en twee KNVB assistent scheidsrechters. Het Standdaarbuitense publiek bleek in grote getallen aanwezig, wat samen met de spandoeken en het vuurwerk voor een speciale sfeer zorgde. Het eerste half uur staat het team van trainer Cees van Beers stijf van de zenuwen en komt net als WDS niet echt aan voetballen toe.

Lees meer...
 
«BeginVorige111213141516171819VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.