vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Nog een keer terugkijken

 Terugkijkend op de maand mei kunnen we als SVC niet anders dan concluderen dat het voor SVC een geweldige maand is geweest. We zijn met SVC 1 gepromoveerd, hebben een geweldig 75 jarig jubileum gevierd en er zijn vier verenigingsgenoten welke een KNVB speld hebben mogen ontvangen. Het bestuur van SVC wil dan ook via deze weg eenieder die bij deze festiviteiten betrokken zijn geweest en alle andere vrijwilligers bijzonder hartelijk bedanken voor hun inzet.

jubilarissen rs

 

Foto's receptie

Inmiddels zijn er ook foto's te bezichtigen van de receptie en uitreiking van de zilveren speldjes door de KNVB aan Johan van de Klundert, Pierre Rokx, Rein Verhulst en Peet Deijkers. Bekijk ze hier.

 

Hart op de juiste plek

Via de Rabobank doen we mee aan de actie "Hart op de juiste plek". Het bestuur van SVC wil graag de toiletgroep in de kantine verbouwen maar we missen hiervoor nog de financiële middelen. We willen de toiletgroep niet 1 op 1 vervangen maar ook uitbreiden met een invalidentoilet zodat ook de minder valide medemens onze kantine met een gerust hart kan bezoeken. Via de actie van de Rabobank kunnen we wat extra middelen verdienen. Daarom bij deze het verzoek om allemaal te stemmen op ons voorstel. Je kunt als Rabobanklid stemmen tot en met 31 mei 2013!!!

Lees meer...
 

Prachtig jubileum vv SVC

Dit jaar was het 75 jaar geleden dat Kapelaan Braat in Standdaarbuiten voetbalvereniging SVC oprichtte. Dit jubileum kon de mooie vereniging uit Standdaarbuiten niet zo maar voorbij laten gaan en dus werden alle registers opengetrokken. Na het geweldige weekend voor de jeugd stonden er afgelopen week nog veel meer activiteiten op de agenda. Op maandag was er een autopuzzeltocht, dinsdag een fietstocht, woensdag een kaartavond en op donderdagavond een 7 tegen 7 toernooi. Op vrijdagavond was het tijd voor een waar voetbalspektakel in de feesttent waarbij de organisatie een heuse avondvullende show in elkaar hadden weten te zetten.

Lees meer...
 

Foto's jubileumtentoonstelling

Met dank aan Carole Delrue kunt u hier de foto's van de jubileumtentoonstelling  bekijken.

 

jubileumtentoonstelling

STANDDAARBUITEN - "Het verloopt allemaal grandioos!" Andere woorden kan secretaris Johan van de Klundert van voetbalvereniging SVC uit Standdaarbuiten niet vinden voor de viering van het 75-jarig bestaan van de club.Gisteravond het zoveelste hoogtepunt van de jubileumweek.

In de feesttent aan de Antoniusstraat was de jubileumtentoonstelling van de club met heel veel foto's en de bijbehorende, al dan niet sterke verhalen. Vrijdagavond is ook 'Het Voetbalspektakel' gehouden. Op ludieke wijze belichtten de eigen leden de geschiedenis van de club. Ook toneelvereniging 't Coulisse werkte aan het spektakel mee.

Tot nu toe is alles in plezierige sfeer verlopen, zegt Van de Klundert. Alleen de fietstocht viel dinsdagavond in het water. Dat werd weer ruimschoots goedgemaakt tijdens de kaartavond in de volgepakte kantine en het 7x7-toernooi met tientallen deelnemers.

Zaterdag is de expositie vanaf 10.00 uur te zien, van 16.00 tot 19.00 uur is de receptie, gevolgd door de feestavond voor genodigden. (bron Bn DeStem)

 image-3833422 rs

 

7x7 toernooi senioren was een succes

Donderdag 23 mei jongstleden werd er door de commissie SVC 75 jaar een 7x7 toernooi voor de senioren georganiseerd. Met de maar liefst 58 aanmeldingen werden er 6 teams gemaakt.
In de poule wedstrijden was het in beide poules spannend. In poule B eindigde de 3 teams zelf allemaal gelijk en moest het doelsaldo de beslissing geven. Na 2 spannende halve finales moest de zinderende finale gespeeld worden tussen Dortmund en Juventus. Onder aanvoering van teamcaptains Tonnie Jongmans (Juventus) en Steven Vrins (Dortmund) werd de strijd pas vlak voor het einde beslist in het voordeel van Juventus. 1-2.

Lees meer...
 

Herhaling cursus reanimatie

Begin vorig jaar hebben diverse SVC-leden meegedaan aan de cursus Reanimatie. Op 17 en 24 juni aanstaande wordt er een reanimatiecursus georganiseerd voor degene die hem begin vorig jaar hebben gedaan maar ook voor mensen die dit nog graag zouden willen doen. Dit is tevens een herhalingscursus voor degene die graag een geldig certificaat willen behouden. Per avond maximaal 12 deelnemers. Wees er dus op tijd bij !
De cursus is gratis en wordt gefinancierd door de Kruisvereniging te Standdaarbuiten / Noordhoek. Hartelijk dank daarvoor !
Samengevat : Cursus Reanimatie, maandag 17 en 24 juni, Van 19.00 tot 21.00 uur, In dorpshuis  't Sandt te Standdaarbuiten, Instructeur : Paulien Hokke.
Wil je je aanmelden of heb je vragen neem contact op met Peter van der Bom, tot en met  3 juni 2013 via e-mail :  Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken    Na 3 juni kun je je aanmelden en je vragen stellen aan Paul Hokke via e-mail :   Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . Bij aanmelding doorgeven :  cursus reanimatie + voorkeursdatum, naam, telefoonnummer en geboortedatum.
Veel succes en weet dat als het om reanimatie gaat iedere seconde telt !

 

SVC jeugd krijgt training van Willem II

Zondagochtend stond er voor de jeugd van SVC een professionele voetbaltraining op de planning. Willem II eerste elftalspelers Ricardo Ippel, Marc Höcher en Mattijs Branderhorst stonden samen met onze lokale voetbalheld en fysiotherapeut van Willem II, Gijs van der Bom op het kunstgras van SVC om daar een training aan onze jeugdige talentjes te geven. Vol eerbied en ontzag keken de jeugdleden van SVC op tegen de grote jongens van de tricolores uit Tilburg. Na de warming-up werd er vooral op techniek en balbeheersing getraind waarbij de spelvreugde niet uit het oog werd verloren. Na een uurtje trainen volgde er een lunch met broodjes waarna de training voor nog een dik uur werd hervat. Moe maar voldaan en weer een hele ervaring rijker werd de middag afgesloten. Willem II stoere kerels we vonden geweldig dat jullie naar Standdaarbuiten wilde komen!!! 
dsc 07511 rs

Bekijk hier de foto's van de clinic (foto's Carole Delrue)

 

SVC jeugd weet nu wat overleven is!

Onder de vakkundige leiding van de familie Magielse was er vanwege het 75 bestaan van
SVC voor de jeugd van SVC zaterdag 18 mei een heuse survival tocht in het
Standdaarbuitense bos georganiseerd. De jeugdige SVC'ers moesten onder landrovers
door kruipen, touwbanen overwinnen,door buizen tijgeren,over sloten slingeren, met
behulp van een kompas de weg zoeken enzovoorts. Kortom ze moesten de zware strijd
met de elementen in het bos aan. Het was voor vele niet alleen fysiek zwaar, maar vooral
ook super leuk, erg spannend en soms zelfs een beetje eng. Tja en als je dan eenmaal
een beetje modderig bent, dan maakt een wandelingetje in de sloot ook niet veel meer uit.
Na de survival in het bos was het de hoogste tijd voor een warme douche zodat iedereen
weer fris en fruitig aan de BBQ kon beginnen. SVC wil bij deze dan ook de familie Magielse
en de andere die  geholpen hebben heel erg bedanken voor het organiseren van deze
geweldige middag.


Bekijk hier de foto's van de Survival en het 4 x 4 toernooi. (met dank aan Carole Delrue)

 

Klik hier voor nog meer foto's
survival rs

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Heuvelink.jpg

Inlogformulier