zwaans.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
SVC E1 Kampioen 2e klasse

Na vanaf de 1e speelronde op kop te hebben gestaan kon SVC E1 op zaterdag 20 april het kampioenschap binnen proberen te halen. Na de domper van de nederlaag van de week ervoor tegen de nummer 2, NVS, stonden de jongens van het E1 toch weer vol zelfvertrouwen in het veld voor de laatste en beslissende wedstrijd tegen de uiterst sportieve nummer 3 op de ranglijst DVO'17 E2. SVC begon de wedstrijd fris en vel en dit resulteerde in een snelle 1-0 voorsprong. Dit spel hielden ze de hele 1e helft vol waardoor de ruststand 4-0 was. In de 2e helft waren de spelers van SVC al met hun gedachten bij het feest dat te wachten stond maar de spelers van DVO konden dit niet afstraffen en hadden eigenlijk de moed al opgegeven in een gelijkspel of overwinning. De eindstand werd uiteindelijk 5-1 waardoor SVC E1 de terechte kampioen werd. Na afloop werden de spelers onder luid applaus van alle supporters ontvangen met champagne en stond de "platte kar " al klaar voor de eretocht door Standdaarbuiten. Het werd die middag nog een gezellig feestje!
svc e1 kampioen april 2013 55 small rs

 
Succesvolle flessenactie

Om het organisatiecomité van het 75 jarig bestaan wat meer financiële armslag te geven heeft de jeugd van SVC wederom lege statiegeld flessen opgehaald in Standdaarbuiten. Via deze weg willen we alle dorpsbewoners bedanken welke onze jeugdleden niet met lege handen hebben weggestuurd. Bij vele van u zijn we weer vriendelijk ontvangen en naast het leveren van flessen willen we ook de mensen bedanken die bij ons een SVC kalender hebben gekocht. Jack Attent lid van Spar wederom dank voor je hulp en gastvrijheid!
moerdijk-20130406-00327 rs

 
Jubileum SVC 75 jaar

Tijdens de feestweek in verband met het 75 jarig bestaan van SVC gaat er op 24 mei een bonte avond in de feesttent bij SVC plaatsvinden. Anekdotes uit de afgelopen 75 jaar worden nagespeeld en historische beelden vanuit het rijke SVC verleden en heden zullen worden vertoond. Heeft u als (oud) lid, supporter, vrijwilliger of vaste kantineklant een leuke anekdote of een verhaal dat u graag kwijt wil. Dan kunt u contact opnemen met Henk Vermeulen, Bets Vermeulen of Peter van de Bom.

Heeft u nog foto of filmmateriaal waarop iets van SVC is terug te vinden dan hoort Gep Nagtzaam dit graag van u. We zullen u documenten inscannen en aan u teruggeven maar willen het graag gebruiken voor de tentoonstelling 75 jaar SVC welke ook tijdens de feestweek plaats gaat vinden. De rest van het feestprogramma kunt t.z.t. lezen in de regionale bladen en op www.vvsvc.net

 
Bericht van de KNVB

Graag vragen wij je aandacht voor het actieplan Tegen geweld, voor sportiviteit en de begeleidende brief van Michael van Praag, Anton Binnenmars en Bert van Oostveen.
Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND, Anton Binnenmars Directeur amateurvoetbal

 
SVC wint met 2-1 van OMC

De wedstrijd SVC-OMC werd gestart met een minuut stilte, dit ter nagedachtenis aan Harry Stok zoon van Opa Stok, medeoprichter van OMC uit Dordrecht. Wat volgde was een weergaloze goal van Damian van Hulten welke als Pupil van de week de OMC keeper wist te verschalken.

p3030090 3 rs

Lees meer...
 
SVC 75 jaar verjaardagskalender

Voetbalvereniging SVC is op 14 maart 1938 opgericht door o.a. Kapelaan Braat. Dit jaar is het dus 75 jaar geleden dat we in Standdaarbuiten een "eigen" voetbalvereniging hebben opgericht. Dit heugelijke feit gaan we in mei van dit jaar samen met de huidige en vroegere leden, supporters en andere geïnteresseerde vieren. Ken je als lezer van dit stuk mensen die vroeger iets met SVC te maken hebben gehad, laat ze dan weten dat er op vrijdag 24 mei een bonte avond gepland staat met sketches en anekdotes welke zich de afgelopen 75 jaar op en rond de velden van SVC hebben plaatsgevonden. Daarnaast staat er op zaterdag 25 mei een receptie en een feestavond op de planning. Voor deze beide avonden kunnen geïnteresseerden zich opgeven door een mail te sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Zodra de rest van het programma bekend is wordt dit natuurlijk ook bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven alle SVC activiteiten kijk dan regelmatig op http://www.vvsvc.net Ken je iemand die oude en recente elftalfoto's, foto's van jeugdkampen video opnames of andere media van SVC activiteiten in een stoffige oude doos heeft liggen laat ons dat dan ook weten s.v.p. en stuur een bericht naar eerder genoemd mailadres. Wij zouden deze spullen graag gebruiken voor een tentoonstelling over 75 jaar SVC.

In verband met het 75 jarig bestaan van SVC heeft de organisatie een verjaardagskalender gemaakt. Deze verjaardagskalender is voor 5 euro te koop in de kantine van SVC. De kalender bevat foto's van de afgelopen 75 jaar en is een ideaal hulpmiddel zodat u de verjaardagen van familie, vrienden en kennissen niet meer vergeet.

kalender rs 

 

 
SVC en trainer Cees van Beers willen met elkaar door!

Na een grondige evaluatie is het bestuur van SVC met de huidige trainer Cees van Beers rond de tafel gaat zitten en zijn ze tot de conclusie gekomen dat zowel het bestuur als de trainer graag met elkaar door willen. Cees van Beers zal dus ook in het seizoen 2013/2014 de hoofdtrainer van SVC uit Standdaarbuiten zijn. SVC staat momenteel op de vijfde plaats in vijfde klasse C Zuid 1.  

 
SVC doet goed!
Via de ouders van jeugdspeler Tim Groot zijn we in contact gekomen met kansarme kinderen en volwassenen in Zuid Afrika. De familieleden van Tim steunen en supporten in Zuid Afrika een weeshuis en helpen daar waar mogelijk kinderen en volwassenen in kansarme wijken. Deze mensen zijn bijzonder blij met de spullen welke bij SVC overblijven. Vorig seizoen hebben we zo'n inzamelingsactie gehad maar bleek het moeilijk om het e.e.a. door de douane van Zuid Afrika te krijgen. De familie van Tim weet ondertussen prima hun weg in het bureaucratische doolhof te vinden en hebben aangegeven graag veel meer bruikbare spullen vanuit SVC te willen ontvangen. Vanaf heden gaan we dus structureel met hun samenwerken en voor hun spullen inzamelen welke een tweede leven in Zuid Afrika verdienen. In de gang naast de voetbalkantine komt een dezer dagen een verzamelton te staan waarin we graag alle overbodige maar nog in goede staat verkerende voetbalspullen willen verzamelen zodat we deze naar Zuid Afrika kunnen versturen. Denk daarbij aan schoenen, scheenbeschermers, sokken en trainingsoutfits voor groot en klein welke nog prima te gebruiken zijn. Het bestuur van SVC gaat voor een structurele en langdurige samenwerking met de familie van Tim in Zuid Afrika zodat we ook de mensen in Zuid Afrika aan een mooier en sportiever leven kunnen helpen. Via de site van SVC houden we jullie hiervan absoluut op de hoogte!  s6002260 rs
 
Gezellige snertloop bij SVC

Op zaterdag 29 december is door SVC en AVS wederom de traditionele snertloop georganiseerd. In voorgaande jaren moest de organisatie deze activiteit een aantal keer uitstellen vanwege sneeuw en ijs op het parcours. Deze keer was echter het tegenovergestelde het geval! Met een behaaglijke 10 graden Celsius en een waterig zonnetje was het goed toeven in Standdaarbuiten.
snert rs

Lees meer...
 
SVC kleding bestellen

U hebt de mogelijkheid om alle kleding behorende bij het clubtenue bij te bestellen. Deze mogelijkheid tot bestellen is voor alle spelers en mensen die SVC een warm hart toedragen. Dit tegen aantrekkelijke voorwaarden bij bestelling via Soccer Center Roosendaal. Wellicht een leuk cadeau voor de Sint of met de Kerstdagen.
Download  hier het bestelformulier

 
«BeginVorige111213141516171819VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.