vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

4 tegen 4 toernooi

75 jarig bestaan SVC

Op zaterdag 18 mei zijn de festiviteiten m.b.t. het 75 jarig bestaan van SVC begonnen met het 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd. Op het scherps van de snede werd er onderling voor iedere meter gestreden door de gemixte teams van SVC. Na de poulewedstrijden bleven er vier teams over welke onderling met behulp van een halve finale, finale en wedstrijd om de derde en vierde plaats moesten uitmaken wie nummer 1, 2, 3 en 4 werden. De organisatie was prima voor elkaar aangezien de teams op voorhand netjes waren ingedeeld, scheidsrechters ingeroosterd en er droog weer was geregeld. Uitslag 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd van SVC 

 

Leider

Spelers

Eerste plaats

Marco Snijders

Luuk Rebbens, Joey Verheesen, Jordy Brouwers en Luuk Janssen

Tweede plaats

Pierrot Bastiaanse

Arthur Vissers, Jelle Meems, Lex van Delden, Thom Yournier en Huub Nagtzaam

Derde plaats

Christian Rebbens

Mitchel de Waal, Kent Hollander, Chris Claassen, Mels Leeuwangh en Jelmer Verhoeven

Vierde plaats

Theo van Viegen

Pascal van Loon, Bas Snijders, Milan Lazeroms, Matthijs van Gurp en Tom van den Berg

 Na de prijsuitreiking waarbij eenieder werd voorzien van een zak snoep werd er geluncht in de kantine van SVC. Aansluitend konden de jeugdige SVC’ers zich omkleden en voorbereiden op de survival.
winnars rs

Klik op de foto voor een vergroting

 

Jubileum programma bekend

jubileum

Klik op de afbeelding voor het complete programma

 

sportploeg van het jaar

Tijdens de Dorpsweek werd SVC-1 gekozen tot sportploeg van het jaar 2013. Dit na een uitstekende prestatie door 3de te worden in de competitie en de beslissingswedstrijd tegen WDS'19 winnend af te sluiten.
Hierdoor volgt er promotie naar de 4de klasse!!

eos 450d 1358 rs

 

Op de stropdas

Afgelopen zondag stond SVC met een kraam en een leuk spel op de braderie van Standdaarbuiten. In tegenstelling tot  de vorige keer ging het deze keer niet om bruut geweld (zo hard mogelijk schieten) maar om een fluwelen traptechniek waarbij een bal op de stropdas geschoten moest worden. In de jongste categorie wist Mels Leeuwangh 1x de bal op de stropdas te leggen en in de categorie tot 14 jaar wist Tim Groot dit 2 x te doen. Bij de oudste categorie was het ook erg spannend, Dirk van de Bom, Andre Wierickx, Coen van Viegen, Melvin Zagers en Kees Zagers wisten de bal 1 x op de stropdas te leggen. Maar uiteindelijk werden zij overtroffen door Henk Vermeulen welke dit 2 x voor elkaar wist te krijgen.

moerdijk-20130512-00388 2 rs

 

SVC naar de vierde klasse!!!

 

gefeliciteerd

Op 8 mei 2013 stond de cruciale wedstrijd tegen WDS uit Breda op het programma. De nummer drie en vier van de competitie moesten onderling uitmaken wie als derde rechtsreeks zou promoveren naar de vierde klasse. De verliezer zou zich eventueel nog via de nacompetitie voor promotie kunnen plaatsen. De wedstrijd werd vanwege de belangen gespeeld op het neutrale terrein van DEVO in Boschenhoofd en stond onder leiding van een formele KNVB scheidsrechter en twee KNVB assistent scheidsrechters. Het Standdaarbuitense publiek bleek in grote getallen aanwezig, wat samen met de spandoeken en het vuurwerk voor een speciale sfeer zorgde. Het eerste half uur staat het team van trainer Cees van Beers stijf van de zenuwen en komt net als WDS niet echt aan voetballen toe.

Lees meer...
 

SVC E1 Kampioen 2e klasse

Na vanaf de 1e speelronde op kop te hebben gestaan kon SVC E1 op zaterdag 20 april het kampioenschap binnen proberen te halen. Na de domper van de nederlaag van de week ervoor tegen de nummer 2, NVS, stonden de jongens van het E1 toch weer vol zelfvertrouwen in het veld voor de laatste en beslissende wedstrijd tegen de uiterst sportieve nummer 3 op de ranglijst DVO'17 E2. SVC begon de wedstrijd fris en vel en dit resulteerde in een snelle 1-0 voorsprong. Dit spel hielden ze de hele 1e helft vol waardoor de ruststand 4-0 was. In de 2e helft waren de spelers van SVC al met hun gedachten bij het feest dat te wachten stond maar de spelers van DVO konden dit niet afstraffen en hadden eigenlijk de moed al opgegeven in een gelijkspel of overwinning. De eindstand werd uiteindelijk 5-1 waardoor SVC E1 de terechte kampioen werd. Na afloop werden de spelers onder luid applaus van alle supporters ontvangen met champagne en stond de "platte kar " al klaar voor de eretocht door Standdaarbuiten. Het werd die middag nog een gezellig feestje!
svc e1 kampioen april 2013 55 small rs

 

Succesvolle flessenactie

Om het organisatiecomité van het 75 jarig bestaan wat meer financiële armslag te geven heeft de jeugd van SVC wederom lege statiegeld flessen opgehaald in Standdaarbuiten. Via deze weg willen we alle dorpsbewoners bedanken welke onze jeugdleden niet met lege handen hebben weggestuurd. Bij vele van u zijn we weer vriendelijk ontvangen en naast het leveren van flessen willen we ook de mensen bedanken die bij ons een SVC kalender hebben gekocht. Jack Attent lid van Spar wederom dank voor je hulp en gastvrijheid!
moerdijk-20130406-00327 rs

 

Jubileum SVC 75 jaar

Tijdens de feestweek in verband met het 75 jarig bestaan van SVC gaat er op 24 mei een bonte avond in de feesttent bij SVC plaatsvinden. Anekdotes uit de afgelopen 75 jaar worden nagespeeld en historische beelden vanuit het rijke SVC verleden en heden zullen worden vertoond. Heeft u als (oud) lid, supporter, vrijwilliger of vaste kantineklant een leuke anekdote of een verhaal dat u graag kwijt wil. Dan kunt u contact opnemen met Henk Vermeulen, Bets Vermeulen of Peter van de Bom.

Heeft u nog foto of filmmateriaal waarop iets van SVC is terug te vinden dan hoort Gep Nagtzaam dit graag van u. We zullen u documenten inscannen en aan u teruggeven maar willen het graag gebruiken voor de tentoonstelling 75 jaar SVC welke ook tijdens de feestweek plaats gaat vinden. De rest van het feestprogramma kunt t.z.t. lezen in de regionale bladen en op www.vvsvc.net

 

Bericht van de KNVB

Graag vragen wij je aandacht voor het actieplan Tegen geweld, voor sportiviteit en de begeleidende brief van Michael van Praag, Anton Binnenmars en Bert van Oostveen.
Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND, Anton Binnenmars Directeur amateurvoetbal

 

SVC wint met 2-1 van OMC

De wedstrijd SVC-OMC werd gestart met een minuut stilte, dit ter nagedachtenis aan Harry Stok zoon van Opa Stok, medeoprichter van OMC uit Dordrecht. Wat volgde was een weergaloze goal van Damian van Hulten welke als Pupil van de week de OMC keeper wist te verschalken.

p3030090 3 rs

Lees meer...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
kbngroep.jpg

Inlogformulier