van Steen.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
SVC Nieuws

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Welberg op de agenda voor SVC-1. De middag begon mooi met een stralende blauwe hemel en een lekker zonnetje maar werd ruw verstoord toen bleek dat onze trouwe SVC'er Pierre Snijders op het voetbalveld in Halsteren tijdens een wedstrijd met SVC-4 zwaar geblesseerd was geraakt. Vele supporters vroegen regelmatig of er nieuws vanuit het ziekenhuis was te melden en dat ging eigenlijk de gehele middag zo door. Met Pierre in het achterhoofd begon SVC-1 vijf minuten te laat aan de wedstrijd tegen Welberg. Pupil van de week Mels Leeuwangh wist op weergaloze wijze de keeper van Welberg te verschalken waardoor de eerste morele dreun was uitgedeeld . 
dsc03041 2 rs

Lees meer...
 
SVC uit Standdaarbuiten bedankt dorpsgenoten

Afgelopen zaterdag hebben de diverse jeugdelftallen van SVC een ronde door het dorp gemaakt waarbij ze van deur tot deur gingen om statiegeldflessen op te halen. Deze actie was georganiseerd door de organisatie van het 75 jarig bestaan om zo wat extra middelen in de kas te krijgen dit jubileum. Met tassen, winkelwagentjes, skelters met aanhangwagen, quads, bestelbusjes en stationwagens reden de verschillende teams door het dorp. Ieder team was razend enthousiast maar zeker ook reuze benieuwd wat hun rondje had opgeleverd. Uiteindelijk bleken de inspanningen van de diverse jeugdteams van SVC 425 Euro te hebben opgeleverd. Bij deze willen we alle betrokken SVC'ers en de dorpsgenoten die een bijdrage hebben willen en kunnen leveren van harte bedanken voor de bijdrage.
20121027 123325 rs

 
Haloweenparty

 Vrijdagavond was de kantine van SVC gevuld met zombies, mummies, leden van de Adams family, vampiers en mensen die achteraf spijt hadden van het niet verkleed zijn. Spinraggen hingen overal en spinnen lagen op de bar, enge skeletten en verlichte schedels zag je her en der in de kantine en er was een beetje vreemde meneer met een pollepel die her en der rare eng rokende rouwseltjes veroorzaakte. De opkomst van senioren leden viel wat tegen, maar het was een erg gezellige avond welke volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.

img-20121028-wa001 rs

  

 
Team foto C1

Hierbij de teamfoto van SVC C1
dsc 0317 rs

 
Teamfoto SVC 3

Ook het derde heeft inmiddels hun teamforo op de site, klik op de foto voor een vergroting.

svc3 rs

 
Teamfoto SVC mini's

Ook  de mini's presenteren nu hun teamfoto. 

foto0039 rs

 
Het eerste elftal presenteert zich

Het eerste elftal heeft inmiddels hun teamfoto geplaatst. Oproep aan alle andere teams om dit goede voorbeeld te volgen.

dsc 0294 rs

 

 
SVC E1 in het nieuw

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DEVO E1 op het programma. .

 dsc03036 3 rs

Voor de wedstrijd werd er een nieuwe teamfoto gemaakt waarop de pupillen van E1 hun nieuwe outfit showde

Lees meer...
 
SVC’er Jarno Vermunt wint 10.000 Euro bij VI-Oranje

Menig voetballiefhebber kent het voetbalpraatprogramma Voetbal International met de tafelheren Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen. Op 1 juli mocht onze eigen Jarno Vermunt verschijnen in dit programma. Niet zo maar in het publiek maar aan de bar vol in het zicht van de camera’s op een speciaal voor hem gereserveerde barkruk. Deze plaats kreeg Jarno vanwege een prijs welke hij bij VI-Oranje had gewonnen.

jarno1 rs

Lees meer...
 
SVC F2 toch nog KAMPIOEN

Na een lange nasleep is het F2 van SVC door de KNVB alsnog uitgeroepen tot kampioen in hun klasse. Dit bijzonder talentvolle elftal bestaat met uitzondering van keeper Huub volledig uit spelers welke eigenlijk qua leeftijd nog mini zouden moeten zijn. Maar zijn vanwege individuele talenten en een sterke teamspirit door de jeugdcommissie van SVC ingedeeld zijn bij de F’jes. Als je dan ook nog in het eerste jaar direct kampioen wordt, dan is dat absoluut een prestatie van formaat te noemen. Het verloop van de competitie verdient echter niet de schoonheidsprijs. De KNVB heeft moeten ingrijpen om te zorgen dat de competitie op een rechtmatige manier werd afgesloten, met als uitkomst het kampioenschap voor het F2 van SVC. 

f2_rs

Leider Bart Leeuwangh, trainers Theo van Viegen en Jordy Marijnissen zijn samen met de spelers tijdens het jeugdkamp in het zonnetje gezet. Dus nogmaals Huub Nagtzaam, Marijn Snijders, Damian van Hulten, Mels Leeuwangh, Brent van Engelen, Jelmer Verhoeven, Sam Rebbens en de leden van de technische staf, namens heel SVC van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!

 
«BeginVorige111213141516171819VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.