vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
 

SVC doet goed!

SVC 75 jaar verjaardagskalender

Voetbalvereniging SVC is op 14 maart 1938 opgericht door o.a. Kapelaan Braat. Dit jaar is het dus 75 jaar geleden dat we in Standdaarbuiten een "eigen" voetbalvereniging hebben opgericht. Dit heugelijke feit gaan we in mei van dit jaar samen met de huidige en vroegere leden, supporters en andere geïnteresseerde vieren. Ken je als lezer van dit stuk mensen die vroeger iets met SVC te maken hebben gehad, laat ze dan weten dat er op vrijdag 24 mei een bonte avond gepland staat met sketches en anekdotes welke zich de afgelopen 75 jaar op en rond de velden van SVC hebben plaatsgevonden. Daarnaast staat er op zaterdag 25 mei een receptie en een feestavond op de planning. Voor deze beide avonden kunnen geïnteresseerden zich opgeven door een mail te sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Zodra de rest van het programma bekend is wordt dit natuurlijk ook bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven alle SVC activiteiten kijk dan regelmatig op http://www.vvsvc.net Ken je iemand die oude en recente elftalfoto's, foto's van jeugdkampen video opnames of andere media van SVC activiteiten in een stoffige oude doos heeft liggen laat ons dat dan ook weten s.v.p. en stuur een bericht naar eerder genoemd mailadres. Wij zouden deze spullen graag gebruiken voor een tentoonstelling over 75 jaar SVC.

In verband met het 75 jarig bestaan van SVC heeft de organisatie een verjaardagskalender gemaakt. Deze verjaardagskalender is voor 5 euro te koop in de kantine van SVC. De kalender bevat foto's van de afgelopen 75 jaar en is een ideaal hulpmiddel zodat u de verjaardagen van familie, vrienden en kennissen niet meer vergeet.

kalender rs 

 

 

SVC en trainer Cees van Beers willen met elkaar door!

Na een grondige evaluatie is het bestuur van SVC met de huidige trainer Cees van Beers rond de tafel gaat zitten en zijn ze tot de conclusie gekomen dat zowel het bestuur als de trainer graag met elkaar door willen. Cees van Beers zal dus ook in het seizoen 2013/2014 de hoofdtrainer van SVC uit Standdaarbuiten zijn. SVC staat momenteel op de vijfde plaats in vijfde klasse C Zuid 1.  

Via de ouders van jeugdspeler Tim Groot zijn we in contact gekomen met kansarme kinderen en volwassenen in Zuid Afrika. De familieleden van Tim steunen en supporten in Zuid Afrika een weeshuis en helpen daar waar mogelijk kinderen en volwassenen in kansarme wijken. Deze mensen zijn bijzonder blij met de spullen welke bij SVC overblijven. Vorig seizoen hebben we zo'n inzamelingsactie gehad maar bleek het moeilijk om het e.e.a. door de douane van Zuid Afrika te krijgen. De familie van Tim weet ondertussen prima hun weg in het bureaucratische doolhof te vinden en hebben aangegeven graag veel meer bruikbare spullen vanuit SVC te willen ontvangen. Vanaf heden gaan we dus structureel met hun samenwerken en voor hun spullen inzamelen welke een tweede leven in Zuid Afrika verdienen. In de gang naast de voetbalkantine komt een dezer dagen een verzamelton te staan waarin we graag alle overbodige maar nog in goede staat verkerende voetbalspullen willen verzamelen zodat we deze naar Zuid Afrika kunnen versturen. Denk daarbij aan schoenen, scheenbeschermers, sokken en trainingsoutfits voor groot en klein welke nog prima te gebruiken zijn. Het bestuur van SVC gaat voor een structurele en langdurige samenwerking met de familie van Tim in Zuid Afrika zodat we ook de mensen in Zuid Afrika aan een mooier en sportiever leven kunnen helpen. Via de site van SVC houden we jullie hiervan absoluut op de hoogte!  s6002260 rs
 

Gezellige snertloop bij SVC

Op zaterdag 29 december is door SVC en AVS wederom de traditionele snertloop georganiseerd. In voorgaande jaren moest de organisatie deze activiteit een aantal keer uitstellen vanwege sneeuw en ijs op het parcours. Deze keer was echter het tegenovergestelde het geval! Met een behaaglijke 10 graden Celsius en een waterig zonnetje was het goed toeven in Standdaarbuiten.
snert rs

Lees meer...
 

SVC kleding bestellen

U hebt de mogelijkheid om alle kleding behorende bij het clubtenue bij te bestellen. Deze mogelijkheid tot bestellen is voor alle spelers en mensen die SVC een warm hart toedragen. Dit tegen aantrekkelijke voorwaarden bij bestelling via Soccer Center Roosendaal. Wellicht een leuk cadeau voor de Sint of met de Kerstdagen.
Download  hier het bestelformulier

 

SVC Nieuws

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Welberg op de agenda voor SVC-1. De middag begon mooi met een stralende blauwe hemel en een lekker zonnetje maar werd ruw verstoord toen bleek dat onze trouwe SVC'er Pierre Snijders op het voetbalveld in Halsteren tijdens een wedstrijd met SVC-4 zwaar geblesseerd was geraakt. Vele supporters vroegen regelmatig of er nieuws vanuit het ziekenhuis was te melden en dat ging eigenlijk de gehele middag zo door. Met Pierre in het achterhoofd begon SVC-1 vijf minuten te laat aan de wedstrijd tegen Welberg. Pupil van de week Mels Leeuwangh wist op weergaloze wijze de keeper van Welberg te verschalken waardoor de eerste morele dreun was uitgedeeld . 
dsc03041 2 rs

Lees meer...
 

SVC uit Standdaarbuiten bedankt dorpsgenoten

Afgelopen zaterdag hebben de diverse jeugdelftallen van SVC een ronde door het dorp gemaakt waarbij ze van deur tot deur gingen om statiegeldflessen op te halen. Deze actie was georganiseerd door de organisatie van het 75 jarig bestaan om zo wat extra middelen in de kas te krijgen dit jubileum. Met tassen, winkelwagentjes, skelters met aanhangwagen, quads, bestelbusjes en stationwagens reden de verschillende teams door het dorp. Ieder team was razend enthousiast maar zeker ook reuze benieuwd wat hun rondje had opgeleverd. Uiteindelijk bleken de inspanningen van de diverse jeugdteams van SVC 425 Euro te hebben opgeleverd. Bij deze willen we alle betrokken SVC'ers en de dorpsgenoten die een bijdrage hebben willen en kunnen leveren van harte bedanken voor de bijdrage.
20121027 123325 rs

 

Haloweenparty

 Vrijdagavond was de kantine van SVC gevuld met zombies, mummies, leden van de Adams family, vampiers en mensen die achteraf spijt hadden van het niet verkleed zijn. Spinraggen hingen overal en spinnen lagen op de bar, enge skeletten en verlichte schedels zag je her en der in de kantine en er was een beetje vreemde meneer met een pollepel die her en der rare eng rokende rouwseltjes veroorzaakte. De opkomst van senioren leden viel wat tegen, maar het was een erg gezellige avond welke volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.

img-20121028-wa001 rs

  

 

Team foto C1

Hierbij de teamfoto van SVC C1
dsc 0317 rs

 

Teamfoto SVC 3

Ook het derde heeft inmiddels hun teamforo op de site, klik op de foto voor een vergroting.

svc3 rs

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
luijtgaarden.jpg

Inlogformulier