garagesmaal.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
SVC D2 G (gemengd)
Onlangs zijn de teams van SVC E1 en SVC E2 samengevoegd tot één team. Dit is nu SVC D2-G geworden. De training zal in handen liggen van Pierre Rokx. De leiders zijn Arno Vissenberg en Arjan van de Dool.  De nieuwe teamfoto is inmiddels geplaatst. Klik hier
 
Uitslagen voetbal.nl nu ook op vvsvc.net beschikbaar!

De uitslagen voetbal.nl zijn nu ook op vvsvc.net beschikbaar!  Via het voetbal.nl menu aan de linker kant zijn alle uitslagen, standen en het programma rechtstreeks te bekijken op deze site. Hiervoor is dan ook geen login en wachtwoord meer nodig.

Sinds de introductie van voetbal.nl zijn al veel klachten binnengekomen van clubs, trainers en begeleiders over het nieuw gelanceerde informatiepunt voor het amateurvoetbal in ons land.Nadat de KNVB de bestaande website Voetbal.nl overnam, werd het in november vorig jaar gepresenteerd als het informatiepunt voor alle wetenswaardigheden en de laatste ontwikkelingen. Onder meer de speelschema's, maar ook de afgelastingen worden erop vermeld. Lees hier het volledige artikel

 
Afscheid met weemoed

STANDDAARBUITEN - Met een goed geplaatste penalty, rechts in de bovenhoek, nam Jan Verwijmeren (70) gisteren afscheid van het seniorenteam SVC-5. Dankzij de droge knal redde Verwijmeren tevens de eer van zijn team dat door het onhoudbare schot een 2-2 eindstand mocht noteren.Verwijmeren, die gisteren zeventig werd, verrichtte samen met kleinzoon Lars (14) de aftrap van de wedstrijd.

In de eerste helft toonde de fitte senior zich een nog zeer bekwame rechtsback tegen een team van oud-spelers die allemaal een keer met Jan gevoetbald hebben. De trainer bleek zo onder de indruk van het spel van Verwijmeren dat hij de back in de tweede helft in de spits zette. Een gouden greep, want Verwijmeren wist de verdiende penalty vakkundig te verzilveren. De voetballer blikte vlak na de wedstrijd met weemoed terug. "Ik heb veel mooie cadeaus gehad, een gouden schoen van de spelers en ik ben erelid geworden. Dat ontroert me, maar afscheid nemen is niet leuk." Verwijmeren blijft na zijn voetbalcarrière fit door veel te fietsen. "En ik ga iedere zondag bij mijn oude team kijken."

 
Pupil van de week 11-10-2009

Deze week was Bas Snijders pupil vd week.


Bas met zijn grote neef Wesley Zagers. Allebei in tenue met nummer 3.
Het was gelijk het 1e punt voor SVC en ook nog eens voor het eerst weer op het hoofdveld.

Lees meer...
 
F2 heeft nieuwe sponsor

Het elftal F-2 heeft een geheel nieuwe outfit gekregen van de sponsor tevens elftalleider/trainer: Arno Verheesen.
 
OPENING KUNSTGRASVELD!!

Op dinsdag 29 september 2009 werd het kunstgrasveld officieel geopend.Het programma was als volgt:

18.30 uur: Ontvangst met koffie
19.00 uur: Welkomstwoord door de voorzitters van SVC en AVS

19.15 uur: Opening door wethouders Koevoets van de Gemeente Moerdijk

19.30 uur: Vriendschappelijke wedstrijd tussen SVC-1 tegen Nac A-1

21.15 uur: Sluiting onder genot van een hapje en een drankje in onze kantine


Zoals te verwachten was NAC A1 een maatje te groot. Ondanks felle tegenstand van SVC werd het 2-15.
Voor een foto verslag kijk bij webalbums of klik hier.
Er is ook een artikel in BNdeStem geplaatst

 

 
Opknapbeurt hoofdveld

Het is u misschien ontgaan, maar ook nu het seizoen er op zit is er volop bedrijvigheid op sportpark de Hamel. Op dit moment ondergaat het hoofdveld een stevige opknapbeurt.

Het hoofdveld lag er troosteloos bij maar zon en en regen op zijn tijd levert een prachtig groene mat op.

 
Kunstgras in gebruik genomen
Afgelopen vrijdag is het kunstgrasveld opgeleverd. Er is ondertussen al op getraind en de eerste wedstrijden zijn er al op gespeeld. De verlichting brandt nog niet maar we hopen dat dit spoedig geregeld. Verzoek aan alle leden om behoudens de training/wedstrijden geen gebruik te maken van het kunstgrasveld. Dit om eventuele vernielingen/beschadigingen tegen te gaan. Als je in je vrije tijd wilt voetballen, kan dit op het trainingsveld achter de tennisbanen. Afgelopen week zijn er al meerdere malen kinderen aangesproken omtrent het voetballen op kunstgrasveld. Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat we op een goede manier met het kunstgrasveld omgaan. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking
Het bestuur

 


 

 
Aanleg kunstgrasveld

Vrijdag 20-03. Eindelijk, het is zover de laatste fase, de rubberen korrels zijn gestrooid.
Een chronologisch foto overzicht via webalbums

 
Nieuwe keuken kantine

Na de aanleg van de kleedkamers was het de beurt aan de keuken van onze kantine om eens flink aangepakt te worden.
Dankzij de tomeloze inzet van onze vrijwilligers is dit al in een vergevorderd stadium. Zie hier het voorlopige resultaat.


Kijkje in de nieuwe keuken

Lees meer...
 
«BeginVorige111213141516171819VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.