vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

SVC begint het nieuwe jaar goed

Afgelopen weekend is voetbalvereniging SVC uit Standdaarbuiten het nieuwe jaar sportief maar zeker ook erg gezellig begonnen. Zaterdag stond in het teken van het Nieuwjaarstoernooi voor de jeugdspelers van SVC. De jeugdspelers waren verdeeld over 6 teams in twee leeftijdscategorieën en speelden hun wedstrijden in teams met aansprekende namen zoals Barcelona, Manchester United, FC Porto, Bayern München en Olympique Marseille. De wedstrijden waren fel, fanatiek maar zeker ook erg sportief en gezellig.

Lees meer...
 

Zoek je het adres van de tegenstander?

Weet je soms ook niet waar de uitwedstrijden gespeeld worden? Waar zijn de velden van de tegenstander? Dan is de website www.voetbalroute.nl een uitkomst Op deze website staan de locaties en route van bijna 3000 verenigingen in Nederland. Deze link naar de website is ook geplaatst bij de menu's onder de externe link's.
 

AED bij sportkantine geplaatst

STANDDAARBUITEN - Standdaarbuiten beschikt over vier hartreanimatie apparaten nu er deze week een AED is geplaatst in de hal van de voetbalkantine.Er hangt er ook één in verzorgingshuis De Blomhof, één bij de huisartsenpraktijk en EHBO'er Peter van Gaal heeft een hartapparaat thuis. Initiatiefnemer voor de AED bij het sportcomplex in Standdaarbuiten is Rinus Machielsen, voorzitter van tennisvereniging Rally en de Kruisvereniging van Standdaarbuiten en Noordhoek. "Met het nieuwe sportcomplex vond ik het belangrijk om daar ook een AED te hebben." Voetbalvereniging SVC, atletiekvereniging AVS en tennisvereniging Rally hebben een onderkomen op het sportcomplex. "In totaal sporten daar 550 leden. Het is belangrijk dat je snel kunt handelen als er iemand een hartstilstand krijgt. Het apparaat is door elke vereniging te gebruiken." De Rabobank heeft de AED bij de sportkantine gesponsord. "De kruisvereniging betaalt de kosten voor de cursus Hartreanimatie en bediening AED. Iedereen die die cursus wil volgen kan contact opnemen met de kruisvereniging." De opleiding wordt gegeven door de EHBO-afdeling Standdaarbuiten en die zorgt ook voor het onderhoud aan de apparatuur.

 bs_10901649_109016_1432088b

 

 

 

SVC B1 Kampioen !

SVC had afgelopen week goed nieuws gekregen uit Tholen, Tholense boys had met 2-1 gewonnen van Kapelle. Het was duidelijk voor SVC dat ze in de aankomende vier wedstrijden nog vier punten nodig hadden om het kampioenschap binnen te slepen. Vandaag stond het eerst duel op het progamma Roosendaal B2 uit.

948645497_5_ifdq
Lees meer...
 

SVC bezoekt Sparta - Heracles

 

dsc02536_rsZaterdagavond om 19.00 uur vertrok SVC met ruim 80 personen naar Rotterdam om in Het Kasteel de wedstrijd Sparta tegen Heracles te gaan bekijken. Na een moeizaam begin zag de nieuwe coach De Mos Sparta steeds beter gaan spelen. In de slotfase stuurde Luinge de Mos naar de tribune wegens commentaar. Duplan ontpopte zich als de beste man van het veld. Hij strande na een solo op Piekenhage was bij alle gevaarlijke acties betrokken en werkte na de rust de 0-1 van Bas Dost weg. Ook had Heracles nog penalty gemist door  slecht inschieten van Everton. Al met al was het een geslaagde avond met een lekkere pot voetbal.

 

SVC D2 G (gemengd)

Onlangs zijn de teams van SVC E1 en SVC E2 samengevoegd tot één team. Dit is nu SVC D2-G geworden. De training zal in handen liggen van Pierre Rokx. De leiders zijn Arno Vissenberg en Arjan van de Dool.  De nieuwe teamfoto is inmiddels geplaatst. Klik hier
 

Uitslagen voetbal.nl nu ook op vvsvc.net beschikbaar!

De uitslagen voetbal.nl zijn nu ook op vvsvc.net beschikbaar!  Via het voetbal.nl menu aan de linker kant zijn alle uitslagen, standen en het programma rechtstreeks te bekijken op deze site. Hiervoor is dan ook geen login en wachtwoord meer nodig.

Sinds de introductie van voetbal.nl zijn al veel klachten binnengekomen van clubs, trainers en begeleiders over het nieuw gelanceerde informatiepunt voor het amateurvoetbal in ons land.Nadat de KNVB de bestaande website Voetbal.nl overnam, werd het in november vorig jaar gepresenteerd als het informatiepunt voor alle wetenswaardigheden en de laatste ontwikkelingen. Onder meer de speelschema's, maar ook de afgelastingen worden erop vermeld. Lees hier het volledige artikel

 

Afscheid met weemoed

STANDDAARBUITEN - Met een goed geplaatste penalty, rechts in de bovenhoek, nam Jan Verwijmeren (70) gisteren afscheid van het seniorenteam SVC-5. Dankzij de droge knal redde Verwijmeren tevens de eer van zijn team dat door het onhoudbare schot een 2-2 eindstand mocht noteren.Verwijmeren, die gisteren zeventig werd, verrichtte samen met kleinzoon Lars (14) de aftrap van de wedstrijd.

In de eerste helft toonde de fitte senior zich een nog zeer bekwame rechtsback tegen een team van oud-spelers die allemaal een keer met Jan gevoetbald hebben. De trainer bleek zo onder de indruk van het spel van Verwijmeren dat hij de back in de tweede helft in de spits zette. Een gouden greep, want Verwijmeren wist de verdiende penalty vakkundig te verzilveren. De voetballer blikte vlak na de wedstrijd met weemoed terug. "Ik heb veel mooie cadeaus gehad, een gouden schoen van de spelers en ik ben erelid geworden. Dat ontroert me, maar afscheid nemen is niet leuk." Verwijmeren blijft na zijn voetbalcarrière fit door veel te fietsen. "En ik ga iedere zondag bij mijn oude team kijken."

 

Pupil van de week 11-10-2009

Deze week was Bas Snijders pupil vd week.


Bas met zijn grote neef Wesley Zagers. Allebei in tenue met nummer 3.
Het was gelijk het 1e punt voor SVC en ook nog eens voor het eerst weer op het hoofdveld.

Lees meer...
 

F2 heeft nieuwe sponsor

Het elftal F-2 heeft een geheel nieuwe outfit gekregen van de sponsor tevens elftalleider/trainer: Arno Verheesen.
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
garagesmaal.jpg

Inlogformulier