Belois timmer reclamebord.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
SVC A1 naar de bekerfinale!!

Zaterdag 14 mei stond de halve finale op het programma voor de A1 van SVC. Bij een schraal zonnetje en een stevige wind moesten onze jongens dit keer in het rood aantreden. Tegenstander was het geduchte DSE uit Etten-Leur. SVC werd ondersteund door een grote schare supporters. Het bleek een lastige wedstrijd te worden, dit werd mede veroorzaakt door de harde vlagerige wind waardoor de ballen over grote afstand wel eens niet goed aankwamen. SVC had het beste van het spel maar DSE kwam ook een keer goed door. Een vrije trap van Rolf ging er helaas niet in maar belandde op de bovenkant lat. Toen de rust aanbrak en de supporters richting de kantine gingen begon het ook nog even te regenen maar bij aanvang van de tweede helft was het alweer opgeklaard. SVC ging in de tweede helft weer gelijk vol gas want men had geen zin in een strafschoppen serie, dat was wel duidelijk. De jongens gaven werkelijk alles. Dat was te zien aan de vele onderbrekingen omdat er verschillende spelers last van kramp hadden. Met nog 10 minuten te spelen brak Joost Altorf door de verdediging heen en gaf de doelman van DSE geen kans. 1-0. Hierna gooide men het slot op de deur en kregen ze zelfs nog een kans op een tweede doelpunt. Na het eindsignaal ging het los. SVC A1 in de finale van de beker!. Gefeliciteerd jongens! 

13164466 1166434016701233 4570569053812174880 n

Bekijk de wedstrijd hier

 
Jaarljkse vrijwilligers/sponsoren avond

Beste betrokkenen van SVC, Zaterdag 14 mei organiseert SVC zoals velen al weten een feestavond Sensation blue & white en is voor alle mensen die SVC een warm hart toedraagt. Voor de vrijwilligers en sponsoren is de entree gratis en deze mogen hun partner of echtgenoot ook meenemen. Voor de overige leden moet er een kaartje gekocht worden. De kaartjes kosten € 5,- per persoon. Voor sponsoren, vrijwilligers, stil leden en de club van 25 is het mogelijk je op te geven voor 10 mei via; Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Kaartjes voor de leden zijn te koop in de kantine en bij alle leiders van de elftallen. Het feest begint om 20.30 uur en het staat is teken van de kleuren van SVC blauw/wit! Dus dress to impress. Aan de bar kunt je munten kopen; 6 voor €10,- Op deze avond zullen ook mixdrankjes geschonken worden en natuurlijk voor iedereen gratis lekkere hapjes! Het feest is toegankelijk voor alle senioren en het A-team. Het is een besloten feestje, kaartjes controle aan de deur.
Tot 14 mei!! Met vriendelijke groet, Dames SVC

 
Lintje voor Nico Snijders

Nico Snijders (81) Standdaarbuiten - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Schoonmaken van kleedkamers, de velden belijnen, verrichten van hovenierswerk en het schilderen van gebouwen. Sinds 1990 is Nico Snijders vrijwilliger bij voetbalvereniging SVC in Standdaarbuiten. In het verleden was hij ook vrijwilliger bij wijkvereniging De Waterkant, onder meer bij het bouwen van de carnavalswagen en het organiseren van de dorpsweek, en penningsmeester van postduivenvereniging De Snelvliegers.

IMG 6446ab IMG 6486ab
 
Voetbal Clinic door Soccer 10

Op 28 april organiseert Soccer 10 een clinic op sportpark de Hamel in Standdaarbuiten onder leiding van toptrainers zoals Romano Denneboom (ex-international, Heerenveen, NEC, FC Twente), Jasper Luymes en ook John van Loenhout (VVV Venlo, RKC, RBC). De clinic is voor voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar, van alle clubs uit de regio en duurt van 10 tot 16 uur. Deelname kost 35 EUR inclusief lunch. Als je wilt meedoen meld je dan nu aan op onze website www.soccer10.nl via de button 'Meld je aan'. Dit kan tot 21 april. Soccer10-kleding is voor deze clinic niet verplicht (geef dan op het aanmeldformulier aan 'Ik heb al een Soccer 10 tenue). Als je wel Soccer10-kleding (Nike) wil aanschaffen geef dan je maat aan ons door (junior maten 38 EUR, senior maten 40 EUR).

Tot dan!

DSC 0614Kab

 
Vrijblijvend inloopspreekuur SVC

Beste spelers, trainers en leiders van v.v. S.V.C,
Graag attenderen wij u op de samenwerking die is aangegaan met fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge. Door deze samenwerking is het mogelijk om geheel vrijblijvend uw blessure te laten beoordelen door een (sport)fysiotherapeut tijdens een inloopspreekuur in de verzorgingsruimte van SVC. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen trainers, leiders of (jeugd)spelers binnenlopen met een blessure. Daarnaast kan dit inloopspreekuur gebruikt worden ten behoeve van informatievoorziening over een blessure, trainingsleer of andere vragen op medisch gebied.Het inloopspreekuur zal wekelijks plaats vinden op donderdag van 19:00 tot 20:00. Het eerste spreekuur vindt plaats op donderdag 31-03-2015. Het contactmoment tijdens het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groeten, Johan Savelkouls

pmc

 
Vrijwilliger van SVC in oranje

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar binnenkort zijn er drie verenigingsvrijwilligers die bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk op vrijdag 25 maart een belangrijke rol spelen. Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Speciaal om deze groep helden in de spotlights te zetten, komt de KNVB met een actie. Nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje! Bij de vereniging zijn natuurlijk heel veel verschillende vrijwilligers actief, waardoor we voor deze wedstrijd hebben gekozen om een voorzitter, een terreinknecht en een koffiejuffrouw van één van de 3.000 verenigingen in Nederland in het zonnetje te zetten.Met deze actie willen we voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

309724-KNVB-Vrijwilligers-banner 300x250 v3

Kijk hier voor meer informatie, om te nomineren en de actievoorwaarden.

 
SVC gaat lasergamen!!

We gaan Lasergamen!!! Hoe leuk is dat????  Waar: op het voetbalveld van SVC Wanneer: zaterdag 5 maart a.s. Hoe laat: uitleg en groepsindeling om 18.30 uur en om 19:00 uur gaan we knallen. Wat kost het: 2 euro per kind inclusief onbeperkt ranja. Let op: sportieve c.q. oude kleren aan, er is een kans dat je vuil gaat worden! Doe je mee: opgeven via: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken uiterlijk voor 1 maart a.s. 
PS: de bar is open voor je ouders, dus die kunnen gewoon meekomen. Tijdens deze avond wordt een loterij gehouden, waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Groeten van de Activiteiten Commissie SVC

 
Woensdag 3 februari: carnavals training van de B1

carnavalab

 
Algemene ledenvergadering

Donderdag 3 december 2015 is er weer een algemene ledenvergadering bij SVC. De aanvang is om 21.15 uur. U bent allen van harte welkom. Klik hier voor de agenda.

 
SVC dames pakken 1e punt

SVC Dames 640

Het heeft even geduurd , maar de dames van SVC Standdaarbuiten hebben op 25 oktober hun eerste punt gehaald in een thuisduel tegen Unitas Etten-Leur. In een gelijk opgaande strijd stonden de dames voor de rust nog met 0-1 achter, maar in de laatste minuten van de 2e helft maakten ze met een prachtige actie en goed teamwerk de gelijkmaker. Kort daarna klonk het eindsignaal en was het eerste punt een feit. Op naar de eerste volle 3 punten.

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.