vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

SVC A1 wint de bekerfinale!!

Zaterdag 4 juni 2016 heeft SVC A1 in een zinderende finale de beker gewonnen. 

image21ab

 

Klik hier of op de foto voor het complete digitale verslag. Wederom dankzij de fotografe Carole Delrue

 

voetbalkamp 2016 deel 2

Klik op de foto voor nog het 2e deel van het webalbum

IMG 7202ab

Met dank aan fotografe Carole Delrue 

 

 

Voetbalkamp 2016 deel 1

Klik op de foto voor het album

 

IMG 7197ab

Met dank aan fotografe Carole Delrue 

 

 

Nog even nagenieten van Sensation Blue & White

Wie nog wil nagenieten van Sensation Blue & White klik dan hier of op de foto voor het complete album. 

IMG 7003ab

De foto's zijn gemaakt door Carole Delrue, waarvoor hartelijk dank

 

Afscheid Geoffrey Verschuren

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de Grenswachters heeft het 1e elftal van SVC afscheid genomen van keeper GeoffreyVerschuren. Wij wensen Geoffrey het allerbeste toe.

image1ab image2ab

 

Darkraver op Sensation Blue & White

Zaterdag 14 mei was er een feestavond bij SVC, genaamd Sensation Blue & White.  Het was een feest voor alle mensen die SVC een warm hart toedragen, de vrijwilligers en sponsoren. Dit werd door het dameselftal georganiseerd. Het werd een super feest. De avond werd gestart met 2 dj's waarna wat later op de avond B-Shock (Bjarne Leijs) voor de muziek zorgde. Dit bleek later de opwarmer te zijn voor Darkraver! Toen ging het dak eraf. Al met al een super gezellige avond!!

 Klik op de foto voor de filmbeelden!

 IMG 0565ab

 

Darkraver op het Sensation Blue & White feest van SVC! 

 

SVC A1 naar de bekerfinale!!

Zaterdag 14 mei stond de halve finale op het programma voor de A1 van SVC. Bij een schraal zonnetje en een stevige wind moesten onze jongens dit keer in het rood aantreden. Tegenstander was het geduchte DSE uit Etten-Leur. SVC werd ondersteund door een grote schare supporters. Het bleek een lastige wedstrijd te worden, dit werd mede veroorzaakt door de harde vlagerige wind waardoor de ballen over grote afstand wel eens niet goed aankwamen. SVC had het beste van het spel maar DSE kwam ook een keer goed door. Een vrije trap van Rolf ging er helaas niet in maar belandde op de bovenkant lat. Toen de rust aanbrak en de supporters richting de kantine gingen begon het ook nog even te regenen maar bij aanvang van de tweede helft was het alweer opgeklaard. SVC ging in de tweede helft weer gelijk vol gas want men had geen zin in een strafschoppen serie, dat was wel duidelijk. De jongens gaven werkelijk alles. Dat was te zien aan de vele onderbrekingen omdat er verschillende spelers last van kramp hadden. Met nog 10 minuten te spelen brak Joost Altorf door de verdediging heen en gaf de doelman van DSE geen kans. 1-0. Hierna gooide men het slot op de deur en kregen ze zelfs nog een kans op een tweede doelpunt. Na het eindsignaal ging het los. SVC A1 in de finale van de beker!. Gefeliciteerd jongens! 

13164466 1166434016701233 4570569053812174880 n

Bekijk de wedstrijd hier

 

Jaarljkse vrijwilligers/sponsoren avond

Beste betrokkenen van SVC, Zaterdag 14 mei organiseert SVC zoals velen al weten een feestavond Sensation blue & white en is voor alle mensen die SVC een warm hart toedraagt. Voor de vrijwilligers en sponsoren is de entree gratis en deze mogen hun partner of echtgenoot ook meenemen. Voor de overige leden moet er een kaartje gekocht worden. De kaartjes kosten € 5,- per persoon. Voor sponsoren, vrijwilligers, stil leden en de club van 25 is het mogelijk je op te geven voor 10 mei via; Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Kaartjes voor de leden zijn te koop in de kantine en bij alle leiders van de elftallen. Het feest begint om 20.30 uur en het staat is teken van de kleuren van SVC blauw/wit! Dus dress to impress. Aan de bar kunt je munten kopen; 6 voor €10,- Op deze avond zullen ook mixdrankjes geschonken worden en natuurlijk voor iedereen gratis lekkere hapjes! Het feest is toegankelijk voor alle senioren en het A-team. Het is een besloten feestje, kaartjes controle aan de deur.
Tot 14 mei!! Met vriendelijke groet, Dames SVC

 

Lintje voor Nico Snijders

Nico Snijders (81) Standdaarbuiten - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Schoonmaken van kleedkamers, de velden belijnen, verrichten van hovenierswerk en het schilderen van gebouwen. Sinds 1990 is Nico Snijders vrijwilliger bij voetbalvereniging SVC in Standdaarbuiten. In het verleden was hij ook vrijwilliger bij wijkvereniging De Waterkant, onder meer bij het bouwen van de carnavalswagen en het organiseren van de dorpsweek, en penningsmeester van postduivenvereniging De Snelvliegers.

IMG 6446ab IMG 6486ab
 

Voetbal Clinic door Soccer 10

Op 28 april organiseert Soccer 10 een clinic op sportpark de Hamel in Standdaarbuiten onder leiding van toptrainers zoals Romano Denneboom (ex-international, Heerenveen, NEC, FC Twente), Jasper Luymes en ook John van Loenhout (VVV Venlo, RKC, RBC). De clinic is voor voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar, van alle clubs uit de regio en duurt van 10 tot 16 uur. Deelname kost 35 EUR inclusief lunch. Als je wilt meedoen meld je dan nu aan op onze website www.soccer10.nl via de button 'Meld je aan'. Dit kan tot 21 april. Soccer10-kleding is voor deze clinic niet verplicht (geef dan op het aanmeldformulier aan 'Ik heb al een Soccer 10 tenue). Als je wel Soccer10-kleding (Nike) wil aanschaffen geef dan je maat aan ons door (junior maten 38 EUR, senior maten 40 EUR).

Tot dan!

DSC 0614Kab

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
nispenverpakkingen.jpg

Inlogformulier