vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Vrijblijvend inloopspreekuur SVC

Beste spelers, trainers en leiders van v.v. S.V.C,
Graag attenderen wij u op de samenwerking die is aangegaan met fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge. Door deze samenwerking is het mogelijk om geheel vrijblijvend uw blessure te laten beoordelen door een (sport)fysiotherapeut tijdens een inloopspreekuur in de verzorgingsruimte van SVC. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen trainers, leiders of (jeugd)spelers binnenlopen met een blessure. Daarnaast kan dit inloopspreekuur gebruikt worden ten behoeve van informatievoorziening over een blessure, trainingsleer of andere vragen op medisch gebied.Het inloopspreekuur zal wekelijks plaats vinden op donderdag van 19:00 tot 20:00. Het eerste spreekuur vindt plaats op donderdag 31-03-2015. Het contactmoment tijdens het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groeten, Johan Savelkouls

pmc

 

Vrijwilliger van SVC in oranje

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar binnenkort zijn er drie verenigingsvrijwilligers die bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk op vrijdag 25 maart een belangrijke rol spelen. Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Speciaal om deze groep helden in de spotlights te zetten, komt de KNVB met een actie. Nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje! Bij de vereniging zijn natuurlijk heel veel verschillende vrijwilligers actief, waardoor we voor deze wedstrijd hebben gekozen om een voorzitter, een terreinknecht en een koffiejuffrouw van één van de 3.000 verenigingen in Nederland in het zonnetje te zetten.Met deze actie willen we voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

309724-KNVB-Vrijwilligers-banner 300x250 v3

Kijk hier voor meer informatie, om te nomineren en de actievoorwaarden.

 

SVC gaat lasergamen!!

We gaan Lasergamen!!! Hoe leuk is dat????  Waar: op het voetbalveld van SVC Wanneer: zaterdag 5 maart a.s. Hoe laat: uitleg en groepsindeling om 18.30 uur en om 19:00 uur gaan we knallen. Wat kost het: 2 euro per kind inclusief onbeperkt ranja. Let op: sportieve c.q. oude kleren aan, er is een kans dat je vuil gaat worden! Doe je mee: opgeven via: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken uiterlijk voor 1 maart a.s. 
PS: de bar is open voor je ouders, dus die kunnen gewoon meekomen. Tijdens deze avond wordt een loterij gehouden, waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Groeten van de Activiteiten Commissie SVC

 

Woensdag 3 februari: carnavals training van de B1

carnavalab

 

Algemene ledenvergadering

Donderdag 3 december 2015 is er weer een algemene ledenvergadering bij SVC. De aanvang is om 21.15 uur. U bent allen van harte welkom. Klik hier voor de agenda.

 

SVC dames pakken 1e punt

SVC Dames 640

Het heeft even geduurd , maar de dames van SVC Standdaarbuiten hebben op 25 oktober hun eerste punt gehaald in een thuisduel tegen Unitas Etten-Leur. In een gelijk opgaande strijd stonden de dames voor de rust nog met 0-1 achter, maar in de laatste minuten van de 2e helft maakten ze met een prachtige actie en goed teamwerk de gelijkmaker. Kort daarna klonk het eindsignaal en was het eerste punt een feit. Op naar de eerste volle 3 punten.

 

Teamfoto SVC 4

FOTO SVC 4 abklein

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Teamfoto Mini's

 

 

IMG-20151003-WA0001ab

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Teamfoto SVC B1

IMG 4274abc

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Lastige bekerwedstrijden voor SVC

Dit weekend zijn de eerste bekerwedstrijden voor SVC begonnen. Nadat het 1e elftal van SVC op zaterdag 22 augustus 1-1 gelijk had gespeeld tegen DVO'60 was het op zondag de beurt aan het 2e elftal en de dames. Helaas is het beide teams niet gelukt om de overwinning binnen te slepen. Het 2e verloor met 0-1 van RSV uit Rucphen en de dames hadden het erg moeilijk tegen  SC Gastel. De uitslag was 0-16, echter moet er wel bij gezegd worden dat het damesteam van SC Gastel 2 klassen hoger speelt als het damesteam van SVC. Kom op dames, volgende keer beter.

IMG 0037ab

Een angstig moment voor het doel van SVC. Klik op de foto voor een vergroting.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Heuvelink.jpg

Inlogformulier