Heuvelink.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Teamfoto SVC 4

FOTO SVC 4 abklein

Klik op de foto voor een vergroting.

 
Teamfoto Mini's

 

 

IMG-20151003-WA0001ab

Klik op de foto voor een vergroting.

 
Teamfoto SVC B1

IMG 4274abc

Klik op de foto voor een vergroting.

 
Lastige bekerwedstrijden voor SVC

Dit weekend zijn de eerste bekerwedstrijden voor SVC begonnen. Nadat het 1e elftal van SVC op zaterdag 22 augustus 1-1 gelijk had gespeeld tegen DVO'60 was het op zondag de beurt aan het 2e elftal en de dames. Helaas is het beide teams niet gelukt om de overwinning binnen te slepen. Het 2e verloor met 0-1 van RSV uit Rucphen en de dames hadden het erg moeilijk tegen  SC Gastel. De uitslag was 0-16, echter moet er wel bij gezegd worden dat het damesteam van SC Gastel 2 klassen hoger speelt als het damesteam van SVC. Kom op dames, volgende keer beter.

IMG 0037ab

Een angstig moment voor het doel van SVC. Klik op de foto voor een vergroting.

 
Winnaar KOESCHIJTEN gevonden!

Ook dit jaar blijft de hoofdprijs van het SVC koeschijten weer in Standdaarbuiten. Deze keer waren de heer en mevrouw Molenaar uit de Ridderzwam de gelukkige bezitters van het winnende kavel. De een had koeschijtloten gekocht aan de deur en de ander had ze gekocht tijdens de AVS loop in de dorpsweek.

 DSC02685ab

 

Lees meer...
 
Geslaagd voetbalkamp jeugd SVC Standdaarbuiten!!!

Afgelopen weekend vond het voetbalkamp plaats voor onze jeugd op de voetbalvelden van SVC. Vrijdagavond kwamen rond 19.00 uur er een 60-tal kinderen om samen met de ouders de tenten in te richten voor de overnachtingen tijdens het voetbalkamp. Hierna werd het kamp officieel geopend waarna de penaltybokaal plaats vond met uiteindelijk de winnaars: Mels Leeuwangh en Tim van den Dool. Vervolgens ging de oudste jeugd nog een dropping lopen waarbij de laatste groep er een extra grote ronde van gemaakt had. Ze hadden ca. 25 km gelopen ipv de 13. Dit met het gevolg dat ze om 05.40 uur terug waren bij SVC !!! 

 IMG 8275ab

klik op de foto voor een vergroting

Lees meer...
 
SVC C1 voor de 2e keer winnaar Moerdijk Cup

SVC C1 heeft voor de tweede keer op rij de moerdijk cup heeft gewonnen.! Dit jaar moesten ze naar SEOLTO in Zevenbergen. Er moest daar een flinke strijd geleverd worden tegen : Klundert , Seolto , Kogelvangers en Virtus. Alle wedstrijden door inzet en hard werken gewonnen.! Ook dit keer waren de trouwe supporters waren weer aanwezig.

Hierbij een eervolle vermelding voor deze jongens en trainers van de C1 die voor de tweede keer de moerdijk cup meenemen naar SVC. 

 moerdijkcupab

 
Bubble voetbal SVC heftig maar heeeeeel leuk!

Op zondag 17 mei was er voor de oudere jeugd van SVC een heus potje bubble voetbal georganiseerd. Na een korte uitleg konden de deelnemers de bubbles als een rugzak aantrekken waarna ze achter de bal aan konden rennen en vliegen of elkaar te grazen konden nemen. Iets wat relatief eenvoudig lijkt bleek echter heel veel inspanning te vragen, kortom het was geweldig om te doen maar de deelnemers waren echt bek af na een potje. Wederom een leuke en goed georganiseerde actie van de activiteitencommissie van vv SVC!
DSC02683ab

 
Zwangere Bertha legt geen vlaaitje op hoofdveld van SVC!

Ondanks de slechte weersomstandigheden werd net zoals vorig jaar vv SVC verblijd met de komst van koe Bertha, beschikbaar gesteld door melkveehouderij Dijkshoorn uit Noordhoek. Vorig jaar was het een fluitje van een cent toen koe Bertha binnen het uur een vlaaitje wist te produceren, maar dit jaar op 16 mei was het toch echt andere koek. Koe Bertha ondertussen een jaartje ouder en al stevig zwanger had dit jaar geen zin om een vlaatje te leggen.
DSC02678ab

Na eerst haar nieuwe omgeving eens goed te hebben bekeken en besnuffeld, liep Bertha wel wat rond maar een vlaatje produceren was er niet bij. Fieni Nagtzaam en Nicolien Leeuwangh konden dus niets anders doen dan hetgeen in de reglementen stond. Aan het einde van de middag precies bepalen waar de linkervoorpoot van Bertha op het hoofdveld van vv SVC stond. Vervolgens wist Pierre Snijders met meetlint en laptop exact de winnende kavels te berekenen. De hoofdprijs van 250 Euro is gevallen op kavel 2531, tweede prijzen zijn voor de kavel 2478, 2586, 2476 en 2585 en derde prijzen zijn gevallen op de kavels 2777, 2532, 2530 en 2584. Heeft u een van deze winnende loten dan kunt tot eind juni contact opnemen met Fieni Nagtzaam via 0165-310788 of een mailtje sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 
SVC handhaaft zich in de 4de klasse B

Bij verlies en gelijk spel was SVC afhankelijk van de resultaten van NSV - Lepelstraatse Boys en WVV'67 – HSC'28. Maar als SVC 1 de wedstrijd tegen Noordhoek 1 zou winnen, dan zouden ze zich op eigen kracht weten te handhaven in de vierde klasse B. SVC liet vanaf minuut 1 zien dat ze de wedstrijd bijzonder serieus namen, de mouwen werden opgestroopt en de duels in de meeste gevallen gewonnen.

Lees meer...
 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.