vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Winnaar KOESCHIJTEN gevonden!

Ook dit jaar blijft de hoofdprijs van het SVC koeschijten weer in Standdaarbuiten. Deze keer waren de heer en mevrouw Molenaar uit de Ridderzwam de gelukkige bezitters van het winnende kavel. De een had koeschijtloten gekocht aan de deur en de ander had ze gekocht tijdens de AVS loop in de dorpsweek.

 DSC02685ab

 

Lees meer...
 

Geslaagd voetbalkamp jeugd SVC Standdaarbuiten!!!

Afgelopen weekend vond het voetbalkamp plaats voor onze jeugd op de voetbalvelden van SVC. Vrijdagavond kwamen rond 19.00 uur er een 60-tal kinderen om samen met de ouders de tenten in te richten voor de overnachtingen tijdens het voetbalkamp. Hierna werd het kamp officieel geopend waarna de penaltybokaal plaats vond met uiteindelijk de winnaars: Mels Leeuwangh en Tim van den Dool. Vervolgens ging de oudste jeugd nog een dropping lopen waarbij de laatste groep er een extra grote ronde van gemaakt had. Ze hadden ca. 25 km gelopen ipv de 13. Dit met het gevolg dat ze om 05.40 uur terug waren bij SVC !!! 

 IMG 8275ab

klik op de foto voor een vergroting

Lees meer...
 

SVC C1 voor de 2e keer winnaar Moerdijk Cup

SVC C1 heeft voor de tweede keer op rij de moerdijk cup heeft gewonnen.! Dit jaar moesten ze naar SEOLTO in Zevenbergen. Er moest daar een flinke strijd geleverd worden tegen : Klundert , Seolto , Kogelvangers en Virtus. Alle wedstrijden door inzet en hard werken gewonnen.! Ook dit keer waren de trouwe supporters waren weer aanwezig.

Hierbij een eervolle vermelding voor deze jongens en trainers van de C1 die voor de tweede keer de moerdijk cup meenemen naar SVC. 

 moerdijkcupab

 

Bubble voetbal SVC heftig maar heeeeeel leuk!

Op zondag 17 mei was er voor de oudere jeugd van SVC een heus potje bubble voetbal georganiseerd. Na een korte uitleg konden de deelnemers de bubbles als een rugzak aantrekken waarna ze achter de bal aan konden rennen en vliegen of elkaar te grazen konden nemen. Iets wat relatief eenvoudig lijkt bleek echter heel veel inspanning te vragen, kortom het was geweldig om te doen maar de deelnemers waren echt bek af na een potje. Wederom een leuke en goed georganiseerde actie van de activiteitencommissie van vv SVC!
DSC02683ab

 

Zwangere Bertha legt geen vlaaitje op hoofdveld van SVC!

Ondanks de slechte weersomstandigheden werd net zoals vorig jaar vv SVC verblijd met de komst van koe Bertha, beschikbaar gesteld door melkveehouderij Dijkshoorn uit Noordhoek. Vorig jaar was het een fluitje van een cent toen koe Bertha binnen het uur een vlaaitje wist te produceren, maar dit jaar op 16 mei was het toch echt andere koek. Koe Bertha ondertussen een jaartje ouder en al stevig zwanger had dit jaar geen zin om een vlaatje te leggen.
DSC02678ab

Na eerst haar nieuwe omgeving eens goed te hebben bekeken en besnuffeld, liep Bertha wel wat rond maar een vlaatje produceren was er niet bij. Fieni Nagtzaam en Nicolien Leeuwangh konden dus niets anders doen dan hetgeen in de reglementen stond. Aan het einde van de middag precies bepalen waar de linkervoorpoot van Bertha op het hoofdveld van vv SVC stond. Vervolgens wist Pierre Snijders met meetlint en laptop exact de winnende kavels te berekenen. De hoofdprijs van 250 Euro is gevallen op kavel 2531, tweede prijzen zijn voor de kavel 2478, 2586, 2476 en 2585 en derde prijzen zijn gevallen op de kavels 2777, 2532, 2530 en 2584. Heeft u een van deze winnende loten dan kunt tot eind juni contact opnemen met Fieni Nagtzaam via 0165-310788 of een mailtje sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

SVC handhaaft zich in de 4de klasse B

Bij verlies en gelijk spel was SVC afhankelijk van de resultaten van NSV - Lepelstraatse Boys en WVV'67 – HSC'28. Maar als SVC 1 de wedstrijd tegen Noordhoek 1 zou winnen, dan zouden ze zich op eigen kracht weten te handhaven in de vierde klasse B. SVC liet vanaf minuut 1 zien dat ze de wedstrijd bijzonder serieus namen, de mouwen werden opgestroopt en de duels in de meeste gevallen gewonnen.

Lees meer...
 

Hoge kortingen bij soccer-center

65osu7iz-editab
Klik op de advertentie voor een vergroting

 

 

Kort verslag ledenvergadering 26 maart 2015

Aangezien v.v. S.V.C. dringend opzoek was naar nieuwe bestuursleden en voornamelijk een voorzitter was er donderdagavond 26 maart een ledenvergadering ingelast om een nieuw bestuur te kiezen. Er waren in de kantine aan de Dr. Poelstraat, totaal 44 leden aanwezig.
Secretaris Johan van de Klundert opende de vergadering om 21:30 uur. Allereerst bedankt hij de aftredende bestuursleden die als interim bestuur heeft opgetreden tot dat er een nieuw bestuur gevormd kon worden. Het bestuur zal vanaf heden bestaan uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Alle overige zaken worden door de commissies ingevuld. De kandidaat voor het voorzitterschap, Peter Magielse werd voorgesteld aan de aanwezige leden. Voor de functie van penningmeester heeft Rein Verhulst zich aangemeld met dien verstande dat hij de functie tijdelijk wil uitvoeren tot er een definitieve kandidaat gevonden is.
De kiescommissie werd aangesteld met als leden Ramon Verhulst en Roel van Viegen. Na het tellen van de stemmen bleek dat de meerderheid van de aanwezige leden instemde met Peter Magielse als voorzitter en Rein Verhulst als penningmeester. Het bestuur van v.v. S.V.C. bestaat nu uit; Peter Magielse (voorzitter), Johan van de Klundert (secretaris) en Rein Verhulst (penningmeester).

 

SVC A1 uit de KNVB beker.

Ondanks de aanwezigheid van een flink aantal SVC supporters, is ons A1 op 6 april 2015 gestrand in de kwart finale van de KNVB beker. Zo ver komen in deze bekercompetitie is een prima prestatie van onze oudste jeugd. Maar als je er zo dicht bij bent, dan wil je ook de finale halen natuurlijk. Ons A1 begon fel aan de wedstrijd wat al na zo'n 20 seconde voetballen resulteerde in een goede kans welke helaas onbenut bleef. SVC was beter en vele malen dreigender dan de tegenstander gedurende de eerste fase van de wedstrijd. Na 10 minuten kreeg Kapelle een vrije trap, deze werd goed ingedraaid richting de 2e paal, en werd verwerkt tot een doelpunt. 0-1 Na 11 minuten kreeg Kapelle een corner, deze kwam wederom bij de 2e paal terecht en ook deze bal werd verwerkt tot doelpunt. 0-2 Hierna werd SVC A1 sterker en sterker wat resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Maar helaas geen doelpunten. Na de rust zette SVC A1 alles op alles om de stand nog gelijk te trekken of misschien zelfs wel de winst binnen te halen. Een extra aanvaller werd ingebracht en voortdurend werd de aanval gezocht. Maar het mocht niet meer baten, SVC A1 verliest in de kwart finale van de KNVB beker van Kapelle. Jammer jongens!

 

Nieuwe voorzitter

Donderdag 26 maart 2015 is Peter Magielse gekozen tot de nieuwe voorzitter van vv SVC. Samen met secretaris Johan van de Klundert en penningmeester Rein Verhulst vormen zij het dagelijks bestuur van de vereniging.

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
salaris-huys.jpg

Inlogformulier