snoeijs.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Hoge kortingen bij soccer-center

65osu7iz-editab
Klik op de advertentie voor een vergroting

 

 
Kort verslag ledenvergadering 26 maart 2015

Aangezien v.v. S.V.C. dringend opzoek was naar nieuwe bestuursleden en voornamelijk een voorzitter was er donderdagavond 26 maart een ledenvergadering ingelast om een nieuw bestuur te kiezen. Er waren in de kantine aan de Dr. Poelstraat, totaal 44 leden aanwezig.
Secretaris Johan van de Klundert opende de vergadering om 21:30 uur. Allereerst bedankt hij de aftredende bestuursleden die als interim bestuur heeft opgetreden tot dat er een nieuw bestuur gevormd kon worden. Het bestuur zal vanaf heden bestaan uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Alle overige zaken worden door de commissies ingevuld. De kandidaat voor het voorzitterschap, Peter Magielse werd voorgesteld aan de aanwezige leden. Voor de functie van penningmeester heeft Rein Verhulst zich aangemeld met dien verstande dat hij de functie tijdelijk wil uitvoeren tot er een definitieve kandidaat gevonden is.
De kiescommissie werd aangesteld met als leden Ramon Verhulst en Roel van Viegen. Na het tellen van de stemmen bleek dat de meerderheid van de aanwezige leden instemde met Peter Magielse als voorzitter en Rein Verhulst als penningmeester. Het bestuur van v.v. S.V.C. bestaat nu uit; Peter Magielse (voorzitter), Johan van de Klundert (secretaris) en Rein Verhulst (penningmeester).

 
SVC A1 uit de KNVB beker.

Ondanks de aanwezigheid van een flink aantal SVC supporters, is ons A1 op 6 april 2015 gestrand in de kwart finale van de KNVB beker. Zo ver komen in deze bekercompetitie is een prima prestatie van onze oudste jeugd. Maar als je er zo dicht bij bent, dan wil je ook de finale halen natuurlijk. Ons A1 begon fel aan de wedstrijd wat al na zo'n 20 seconde voetballen resulteerde in een goede kans welke helaas onbenut bleef. SVC was beter en vele malen dreigender dan de tegenstander gedurende de eerste fase van de wedstrijd. Na 10 minuten kreeg Kapelle een vrije trap, deze werd goed ingedraaid richting de 2e paal, en werd verwerkt tot een doelpunt. 0-1 Na 11 minuten kreeg Kapelle een corner, deze kwam wederom bij de 2e paal terecht en ook deze bal werd verwerkt tot doelpunt. 0-2 Hierna werd SVC A1 sterker en sterker wat resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Maar helaas geen doelpunten. Na de rust zette SVC A1 alles op alles om de stand nog gelijk te trekken of misschien zelfs wel de winst binnen te halen. Een extra aanvaller werd ingebracht en voortdurend werd de aanval gezocht. Maar het mocht niet meer baten, SVC A1 verliest in de kwart finale van de KNVB beker van Kapelle. Jammer jongens!

 
Nieuwe voorzitter

Donderdag 26 maart 2015 is Peter Magielse gekozen tot de nieuwe voorzitter van vv SVC. Samen met secretaris Johan van de Klundert en penningmeester Rein Verhulst vormen zij het dagelijks bestuur van de vereniging.

 

 
Lasergamen groot succes

Afgelopen zaterdagavond heeft de verrassingsactiviteit van de activiteitencommissie plaats gevonden. Ruim zestig jeugdleden hebben die avond meegedaan aan een lasergame. De helft van het hoofdveld voor de kantine was door een aantal vrijwilligers vakkundig omgetoverd tot een heus slagveld. Camouflagenetten en bouwzeilen op en over seniorendoelen, jeugddoelen en minidoeltjes, ledspots, rookmachine en een stroboscoop aan de zijlijn maakte de sfeer prachtig, eng en een beetje spannend tegelijk. Nadat de teams ingedeeld waren en ze per leeftijdcategorie instructies hadden gekregen brak de strijd los waarbij ieder team een tweetal keer het slagveld mocht betreden. Ouders, opa's, oma's en andere liefhebbers keken mee vanonder de overkapping, vanachter het hek of vanuit de kantine. Wederom een oergezellige avond voor de volwassenen en een perfecte georganiseerde geweldige leuke activiteit voor de jeugd van SVC. Foto's van het lasergamen zijn op de site van SVC terug te vinden.. Kijk hier naar de foto's.
DSC02353ab

 
SVC mini’s boeken tweede overwinning op rij.

Zaterdag 14 maart werd er gevoetbald tegen de mini pupillen van vv Kruisland. De overwinning van vorige week tegen Prinsenland smaakte naar meer en de jongens hadden er dan ook veel zin in. Voorafgaand aan de wedstrijd moest er een teamfoto worden gemaakt. Nadat Sander van der Lee als scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd had gefloten volgde er een wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. Er werd goed samengespeeld en heel veel inzet getoond. Toch kon er niet worden voorkomen dat het goed spelende Kruisland twee keer scoorde. Gelukkig werd er met een 2-2 stand voor de rust gefloten. Na rust werd er gevochten voor iedere bal en werd er gelukkig met afstandsschoten en goed samenspel meer gescoord wat uiteindelijk resulteerde in een 7-4 overwinning. Na het laatste fluitsignaal steeg er dan ook flink gejuich op van de in grote getale gekomen toeschouwers.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen de Kogelvangers.

juichen rs

 
Zwemmen met de activiteitencommissie erg geslaagd.

Afgelopen vrijdag was het zo ver na een afwezigheid van een aantal jaar werd het zwemmen met de jongste jeugd weer nieuw leven in geblazen. Onder leiding van de badmeesters Jelte van Son, Roel van Viegen en Remco Broere zijn er 26 kinderen gaan disco zwemmen in de Niervaert in Klundert. De avond was extra geslaagd daar er een spectaculaire opblaasbare stormbaan in het zwembad aanwezig was. Na een aantal uurtjes zwemmen, glijden, bubbelen en survivallen konden de jeugdige SVC' ers en hun badmeesters weer moe maar voldaan naar huis.
20150220 211634 rs

 
Mini pupillen SVC maken hun debuut

Afgelopen zaterdag mochten de mini pupillen van SVC eindelijk het genot van een echte wedstrijd beleven. Tegenstanders van vandaag waren de Kogelvangers uit Willemstad. Helaas hadden wij twee afmeldingen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Lees meer...
 
Landelijke jeugdtrainersavond in Ridderkerk

Op vrijdag 27 maart zal er, op het complex van vv Rijsoord in Ridderkerk een landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden.
Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Waardoor aandacht besteed zal worden aan techniek training (Wiel Coerver methode) als wedstrijdgerichte training.

 

Lees meer...
 
Rabobank Clubkas Campagne

Sinds 2014 bestaat de Rabobank Clubkas Campagne. In deze Rabobank Clubkas Campagne bieden zij de leden van Rabobank West-Brabant Noord meer zeggenschap in de verdeling van coöperatief dividend. Tijdens deze campagne mogen leden van onze bank hun stem uitbrengen op een of meer vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.
Jullie stemmen zijn dus geld waard! Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld ontvangt deze vereniging of stichting.
SVC doet mee aan deze actie waarbij er van 2 tot en met 14 april 2015 gestemd kan worden. Let wel, alleen leden van de Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Als je al klant bent, ben je NIET automatisch lid en dus niet stemgerechtigd! Dit kun je natuurlijk wel worden maar dan moet dat voor 1 maart 2015. Het lidmaatschap kun je gratis via onderstaande link aanvragen: https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/wbn/clubkas_campagne/


Laat zien dat je SVC een warm hart toedraagt en stem op ons!

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.