vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Lasergamen groot succes

Afgelopen zaterdagavond heeft de verrassingsactiviteit van de activiteitencommissie plaats gevonden. Ruim zestig jeugdleden hebben die avond meegedaan aan een lasergame. De helft van het hoofdveld voor de kantine was door een aantal vrijwilligers vakkundig omgetoverd tot een heus slagveld. Camouflagenetten en bouwzeilen op en over seniorendoelen, jeugddoelen en minidoeltjes, ledspots, rookmachine en een stroboscoop aan de zijlijn maakte de sfeer prachtig, eng en een beetje spannend tegelijk. Nadat de teams ingedeeld waren en ze per leeftijdcategorie instructies hadden gekregen brak de strijd los waarbij ieder team een tweetal keer het slagveld mocht betreden. Ouders, opa's, oma's en andere liefhebbers keken mee vanonder de overkapping, vanachter het hek of vanuit de kantine. Wederom een oergezellige avond voor de volwassenen en een perfecte georganiseerde geweldige leuke activiteit voor de jeugd van SVC. Foto's van het lasergamen zijn op de site van SVC terug te vinden.. Kijk hier naar de foto's.
DSC02353ab

 

SVC mini’s boeken tweede overwinning op rij.

Zaterdag 14 maart werd er gevoetbald tegen de mini pupillen van vv Kruisland. De overwinning van vorige week tegen Prinsenland smaakte naar meer en de jongens hadden er dan ook veel zin in. Voorafgaand aan de wedstrijd moest er een teamfoto worden gemaakt. Nadat Sander van der Lee als scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd had gefloten volgde er een wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. Er werd goed samengespeeld en heel veel inzet getoond. Toch kon er niet worden voorkomen dat het goed spelende Kruisland twee keer scoorde. Gelukkig werd er met een 2-2 stand voor de rust gefloten. Na rust werd er gevochten voor iedere bal en werd er gelukkig met afstandsschoten en goed samenspel meer gescoord wat uiteindelijk resulteerde in een 7-4 overwinning. Na het laatste fluitsignaal steeg er dan ook flink gejuich op van de in grote getale gekomen toeschouwers.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen de Kogelvangers.

juichen rs

 

Zwemmen met de activiteitencommissie erg geslaagd.

Afgelopen vrijdag was het zo ver na een afwezigheid van een aantal jaar werd het zwemmen met de jongste jeugd weer nieuw leven in geblazen. Onder leiding van de badmeesters Jelte van Son, Roel van Viegen en Remco Broere zijn er 26 kinderen gaan disco zwemmen in de Niervaert in Klundert. De avond was extra geslaagd daar er een spectaculaire opblaasbare stormbaan in het zwembad aanwezig was. Na een aantal uurtjes zwemmen, glijden, bubbelen en survivallen konden de jeugdige SVC' ers en hun badmeesters weer moe maar voldaan naar huis.
20150220 211634 rs

 

Mini pupillen SVC maken hun debuut

Afgelopen zaterdag mochten de mini pupillen van SVC eindelijk het genot van een echte wedstrijd beleven. Tegenstanders van vandaag waren de Kogelvangers uit Willemstad. Helaas hadden wij twee afmeldingen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Lees meer...
 

Landelijke jeugdtrainersavond in Ridderkerk

Op vrijdag 27 maart zal er, op het complex van vv Rijsoord in Ridderkerk een landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden.
Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Waardoor aandacht besteed zal worden aan techniek training (Wiel Coerver methode) als wedstrijdgerichte training.

 

Lees meer...
 

Internationaal pannenkoekentoernooi

Ongelooflijk maar waar, afgelopen zaterdag werden er internationale wedstrijden gespeeld op de velden van vv SVC uit Standdaarbuiten. Op zaterdag konden wedstrijden uit de Premiere League (mini's en F2), Bundes Liga
(F1, E2 en E1) en de Primera Division (D1 en C1) worden gezien. The Premiere werd gewonnen door Manchester United met daar in Jelle Meems, Wout Koevoets, Bram van Dongen, Ryan Delleman en Finn van der Lee, deze keer niet gecoacht door Louis van Gaal maar door Stefan Delleman. De Bundes Liga werd onder leiding van Jorn Magielse gewonnen door Borussia Dordtmund. Tom Hollander, Ruben Stoop, Sam Rebbens, Mels Leeuwangh en Eva Nieuwemhuizen speelde bij Borussia Dordtmund. De Primera Division werd gewonnen door Real Madrid met daar in Tim van den Dool, Arthur Vissers, Pascal van Loon, Luuk Rebbens, Lisa Leeuwangh en Joey Verheesen en gecoacht door Peter van de Bom jr. Voor, tijdens en na de verschillende wedstrijden konden de spelers, trainers en begeleiders genieten van een heerlijke pannenkoeken, broodjes knakworst of een of meerdere kopjes snert. 

1420395896 rs

Op zondag stond een soortgelijke opzet gepland voor de senioren maar dan gebaseerd op de Nederlandse eredivisie. De opkomst bij de senioren viel ten opzichte van de jeugd behoorlijk tegen maar dat maakte het toernooi en de daaropvolgende nieuwjaarsreceptie niet minder gezellig. De activiteitencommissie van SVC wil bij deze alle aanwezige deelnemers alsmede alles en iedereen die weer meegeholpen heeft bij de organisatie hartelijk 
bedanken voor hun bijdrage.

 

Teamfoto SVC 2 online

 Teamfoto Svc 2 2014-2015 rs

  Teamfoto SVC-2 (met dank aan Martijn Mulders. Klik op de foto voor een vergroting en namen spelers.

 

 

Update vergoedingen en kortingen SVC

 

Een update van de beleidsnotitie bestuur v.v. SVC met betrekking tot vergoedingen en kortingen kunt u vinden in het hoofdmenu onder de beleidsdocumenten. 

 

Leuke voordelen voor alle leden van SVC bij Soccercenter Roosendaal.

flyer 2014 rs
Klik op de flyer om de voordeel winteractie te bekijken.

 

Jeroen van Bilderbeek verzorger SVC

 

jeroen

 

Mijn naam is Jeroen van Bilderbeek; 3e jaars student fysiotherapie aan de Avans hogeschool te Breda.
Hiervoor heb ik het CIOS (sportopleiding) gevolgd. Ik ben momenteel ruim 3,5 jaar werkzaam bij
Dynamico Fysiotherapie in Rucphen. Daarnaast voetbal ik zelf ook in het 1e elftal van SVC.
In overleg met SVC heb ik mezelf beschikbaar gesteld als verzorger. Het lijkt mij leuk om alle leden
van SVC te kunnen helpen bij hun blessures/lichamelijke klachten. Dit is tevens een mooie kans om
ervaring op te doen. 

Op donderdag avond zal ik tussen 19:00u – 19:45u aanwezig zijn voor eventuele afspraken,
behandelingen of adviezen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik te bereiken via onderstaande
contactgegevens. Mob: 06-81358685

E-mail: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
vankaam.jpg

Inlogformulier