hstechniek.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Internationaal pannenkoekentoernooi

Ongelooflijk maar waar, afgelopen zaterdag werden er internationale wedstrijden gespeeld op de velden van vv SVC uit Standdaarbuiten. Op zaterdag konden wedstrijden uit de Premiere League (mini's en F2), Bundes Liga
(F1, E2 en E1) en de Primera Division (D1 en C1) worden gezien. The Premiere werd gewonnen door Manchester United met daar in Jelle Meems, Wout Koevoets, Bram van Dongen, Ryan Delleman en Finn van der Lee, deze keer niet gecoacht door Louis van Gaal maar door Stefan Delleman. De Bundes Liga werd onder leiding van Jorn Magielse gewonnen door Borussia Dordtmund. Tom Hollander, Ruben Stoop, Sam Rebbens, Mels Leeuwangh en Eva Nieuwemhuizen speelde bij Borussia Dordtmund. De Primera Division werd gewonnen door Real Madrid met daar in Tim van den Dool, Arthur Vissers, Pascal van Loon, Luuk Rebbens, Lisa Leeuwangh en Joey Verheesen en gecoacht door Peter van de Bom jr. Voor, tijdens en na de verschillende wedstrijden konden de spelers, trainers en begeleiders genieten van een heerlijke pannenkoeken, broodjes knakworst of een of meerdere kopjes snert. 

1420395896 rs

Op zondag stond een soortgelijke opzet gepland voor de senioren maar dan gebaseerd op de Nederlandse eredivisie. De opkomst bij de senioren viel ten opzichte van de jeugd behoorlijk tegen maar dat maakte het toernooi en de daaropvolgende nieuwjaarsreceptie niet minder gezellig. De activiteitencommissie van SVC wil bij deze alle aanwezige deelnemers alsmede alles en iedereen die weer meegeholpen heeft bij de organisatie hartelijk 
bedanken voor hun bijdrage.

 
Teamfoto SVC 2 online

 Teamfoto Svc 2 2014-2015 rs

  Teamfoto SVC-2 (met dank aan Martijn Mulders. Klik op de foto voor een vergroting en namen spelers.

 

 
Update vergoedingen en kortingen SVC

 

Een update van de beleidsnotitie bestuur v.v. SVC met betrekking tot vergoedingen en kortingen kunt u vinden in het hoofdmenu onder de beleidsdocumenten. 

 
Leuke voordelen voor alle leden van SVC bij Soccercenter Roosendaal.

flyer 2014 rs
Klik op de flyer om de voordeel winteractie te bekijken.

 
Jeroen van Bilderbeek verzorger SVC

 

jeroen

 

Mijn naam is Jeroen van Bilderbeek; 3e jaars student fysiotherapie aan de Avans hogeschool te Breda.
Hiervoor heb ik het CIOS (sportopleiding) gevolgd. Ik ben momenteel ruim 3,5 jaar werkzaam bij
Dynamico Fysiotherapie in Rucphen. Daarnaast voetbal ik zelf ook in het 1e elftal van SVC.
In overleg met SVC heb ik mezelf beschikbaar gesteld als verzorger. Het lijkt mij leuk om alle leden
van SVC te kunnen helpen bij hun blessures/lichamelijke klachten. Dit is tevens een mooie kans om
ervaring op te doen. 

Op donderdag avond zal ik tussen 19:00u – 19:45u aanwezig zijn voor eventuele afspraken,
behandelingen of adviezen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik te bereiken via onderstaande
contactgegevens. Mob: 06-81358685

E-mail: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

 

 
SVC A1 presenteert teamfoto

DSC03970 rs

 

SVC A1 presenteert hun teamfoto. Klik op de foto voor een vergroting
en lees wie er allemaal in dit team spelen. Wij hopen dat dit goede voorbeeld snel door de andere teams gevolgd gaat worden.

 
Halloween bingo
IMG-20141102-WA002 rs

Halloween bij SVC

Vampieren, heksen, zombies, enge feeën, griezels en monsters waren afgelopen zaterdagavond allemaal naar de kantine van vv SVC gekomen. Niet voor niks natuurlijk, alle enge verschijningen wilde maar een ding, en dat was mee doen met de Halloween Bingo bij SVC. Al weken gonsde het van de geruchten op en rondom de velden bij SVC over wat de hoofdprijs van de bingo avond zou zijn. De hoofdprijs is er ieder jaar wel een die de jeugdige voetbalhartjes sneller doet kloppen. De geschminkte kopjes stonden strak van de stress want iedereen had bij binnenkomst de prijzen op het biljart zien liggen en er waren wel hele mooie spullen te winnen. De nummertjes werden deze keer bijzonder vakkundig omgeroepen door spreekstalmeester Roel van Viegen bijgestaan door wizzkid en bediener van de knoppen Bart Leeuwangh. Onder andere voetballen van Barcelona, Manchester United en Inter Milan maar ook een Angry Bird spel en een heuse lavalamp werden gewonnen door de aanwezige voetballiefhebbers. Tijdens de laatste speelronde voelde eenieder de spanning oplopen in kantine naarmate de nummertjes door Roel werden omgeroepen. Iedereen had zijn zinnen namelijk gezet op de hoofdprijs; twee eerste klas toegangskaartjes voor de wedstrijd Nederland – Mexico! De spanning was te snijden maar op eens klonk er een BINGO in de kantine. En dan vraagt iedereen zich af is het een valse bingo of een correcte bingo? Met andere woorden heb ik nog kans of is de hoofdprijs er uit? De bingo kaart werd van voor naar achter onderzocht en toen klonken de bevrijdende woorden; correcte BINGO!!! Ruben Stoop is de gelukkige en trotse winnaar van de super hoofdprijs. Wij wensen Ruben Stoop veel plezier bij Oranje!!! De dames en heren van de activiteiten commissie bedankt voor het organiseren van wederom een leuke avond voor de jeugd van SVC en hun ouders!  

 
Voetbalgames

Zin in een leuke voetbal game? Klik dan hier

 
Beleidsdocumenten

In het hoofdmenu kunt u onder het menu beleidsdocumenten zowel het Jeugdbeleidsplan als het beleidsdocument Vergoedingen SVC (Beleidsnotitie bestuur v.v. SVC m.b.t. vergoedingen en kortingen) vinden.

 
SVC 2 Bekerwinnaar!!

img 8440
Klik op de foto voor een grotere weergave

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.