vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

SVC A1 presenteert teamfoto

DSC03970 rs

 

SVC A1 presenteert hun teamfoto. Klik op de foto voor een vergroting
en lees wie er allemaal in dit team spelen. Wij hopen dat dit goede voorbeeld snel door de andere teams gevolgd gaat worden.

 

Halloween bingo

IMG-20141102-WA002 rs

Halloween bij SVC

Vampieren, heksen, zombies, enge feeën, griezels en monsters waren afgelopen zaterdagavond allemaal naar de kantine van vv SVC gekomen. Niet voor niks natuurlijk, alle enge verschijningen wilde maar een ding, en dat was mee doen met de Halloween Bingo bij SVC. Al weken gonsde het van de geruchten op en rondom de velden bij SVC over wat de hoofdprijs van de bingo avond zou zijn. De hoofdprijs is er ieder jaar wel een die de jeugdige voetbalhartjes sneller doet kloppen. De geschminkte kopjes stonden strak van de stress want iedereen had bij binnenkomst de prijzen op het biljart zien liggen en er waren wel hele mooie spullen te winnen. De nummertjes werden deze keer bijzonder vakkundig omgeroepen door spreekstalmeester Roel van Viegen bijgestaan door wizzkid en bediener van de knoppen Bart Leeuwangh. Onder andere voetballen van Barcelona, Manchester United en Inter Milan maar ook een Angry Bird spel en een heuse lavalamp werden gewonnen door de aanwezige voetballiefhebbers. Tijdens de laatste speelronde voelde eenieder de spanning oplopen in kantine naarmate de nummertjes door Roel werden omgeroepen. Iedereen had zijn zinnen namelijk gezet op de hoofdprijs; twee eerste klas toegangskaartjes voor de wedstrijd Nederland – Mexico! De spanning was te snijden maar op eens klonk er een BINGO in de kantine. En dan vraagt iedereen zich af is het een valse bingo of een correcte bingo? Met andere woorden heb ik nog kans of is de hoofdprijs er uit? De bingo kaart werd van voor naar achter onderzocht en toen klonken de bevrijdende woorden; correcte BINGO!!! Ruben Stoop is de gelukkige en trotse winnaar van de super hoofdprijs. Wij wensen Ruben Stoop veel plezier bij Oranje!!! De dames en heren van de activiteiten commissie bedankt voor het organiseren van wederom een leuke avond voor de jeugd van SVC en hun ouders!  

 

Voetbalgames

Zin in een leuke voetbal game? Klik dan hier

 

Beleidsdocumenten

In het hoofdmenu kunt u onder het menu beleidsdocumenten zowel het Jeugdbeleidsplan als het beleidsdocument Vergoedingen SVC (Beleidsnotitie bestuur v.v. SVC m.b.t. vergoedingen en kortingen) vinden.

 

SVC 2 Bekerwinnaar!!

img 8440
Klik op de foto voor een grotere weergave

 

SVC 2 wint de KNVB beker!!

 

Op 31 mei was het dan eindelijk zo ver! Onder leiding van het technische duo Pierre Snijders en Edwin Magielse mocht SVC 2 een gooi doen naar de KNVB Beker in de reserve klasse. Om 10:00 vertrok SVC 2 inclusief een schare fans met een heuse dubbeldekker naar Middelburg, zo'n dubbeldekker maakt toch altijd wel indruk op een tegenstander en ontvangende vereniging. Voor aanvang van de wedstrijd was het echter even andersom. De supporters van Stavenisse hadden volop vuurwerk en rookbommen mee genomen en dat zorgde per direct voor een echte cupfighter sfeer. Toen het vuurwerk en de rood – gele rook weggetrokken was kon men de supportersverhouding pas goed zien. Stavenisse was met een twintigtal supporters aanwezig maar aan de tribune zijde stonden zeker zo'n 150 supporters met een SVC hart welke de mannen van SVC luidkeels toegezongen

Lees meer...
 

Voetbalkamp 2014 groot succes

We zijn begonnen!! Hier de winnaars van de penaltybokaal 2014

1964988 1426275467637230 8667689100519689259 n rs

 

Van links naar rechts: Marijn Snijders, Theo van Viegen, Lotte Rommens, Tim van de Dool
Bekijk hier hier het resterende programma


.

 

Moerdijk Cup

Zaterdag 17 mei werd op de velden van SVC de strijd om de Moerdijk Cup gestreden. Bij SVC waren de hoog geklasseerde F-jes en de iets lager geklasseerde E-tjes uit de gehele Gemeente Moerdijk actief. Bij de F-jes resulteerde dat in een finale tussen Virtus F1 en Klundert F1 welke met 4-1 gewonnen werd door Virtus. Bij de E-tjes ging de finale tussen De Fendert E4 en Virtus E6 welke met 2-0 werd gewonnen door De Fendert. De jongens van SVC F1 werden derde in hun poule en de jongens en meiden van E1 werden vijfde in hun poule.

svc e laag moerdijk cup rs  svc f hoog moerdijkcup rs 

Klik op een foto voor een vergroting 

 

SVC 1 blijft in de vierde klasse!!!

 

11 mei 2014, de cruciale uit wedstrijd tegen OMC uit Dordrecht. Om degradatie of nacompetitie te ontlopen MOEST er gewonnen worden. In barre herfstachtige omstandigheden werd aan de wedstrijd in Dordrecht begonnen. Direct na de aftrap een goede aanval van SVC waarbij de scheidsrechter al na 10 seconden de bal op de penaltystip had moeten leggen en een OMC'er minstens een gele kaart had moeten geven, maar dat niet deed. SVC start bijzonder scherp en fel aan de wedstrijd en wint vrijwel ieder duel. In de 23ste minuut wordt Jelte van Son de diepte in gestuurd en gaat de OMC keeper de fout in door buiten zijn strafschopgebied Jelte onderuit te halen. Rood voor de keeper van OMC. De vrije trap die daaruit volgt wordt door Jowin van Belois puik in het OMC doel geschoten 0-1.

Lees meer...
 

beeldverslag kampioenswedstrijd SVC 2

 

Voor een volledig beeldverslag van de kampioenswedstrijd klik hier (met dank aan Carole Delrue)

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
zwaans.jpg

Inlogformulier