Jacattent.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
SVC 2 wint de KNVB beker!!

 

Op 31 mei was het dan eindelijk zo ver! Onder leiding van het technische duo Pierre Snijders en Edwin Magielse mocht SVC 2 een gooi doen naar de KNVB Beker in de reserve klasse. Om 10:00 vertrok SVC 2 inclusief een schare fans met een heuse dubbeldekker naar Middelburg, zo'n dubbeldekker maakt toch altijd wel indruk op een tegenstander en ontvangende vereniging. Voor aanvang van de wedstrijd was het echter even andersom. De supporters van Stavenisse hadden volop vuurwerk en rookbommen mee genomen en dat zorgde per direct voor een echte cupfighter sfeer. Toen het vuurwerk en de rood – gele rook weggetrokken was kon men de supportersverhouding pas goed zien. Stavenisse was met een twintigtal supporters aanwezig maar aan de tribune zijde stonden zeker zo'n 150 supporters met een SVC hart welke de mannen van SVC luidkeels toegezongen

Lees meer...
 
Voetbalkamp 2014 groot succes

We zijn begonnen!! Hier de winnaars van de penaltybokaal 2014

1964988 1426275467637230 8667689100519689259 n rs

 

Van links naar rechts: Marijn Snijders, Theo van Viegen, Lotte Rommens, Tim van de Dool
Bekijk hier hier het resterende programma


.

 
Moerdijk Cup

Zaterdag 17 mei werd op de velden van SVC de strijd om de Moerdijk Cup gestreden. Bij SVC waren de hoog geklasseerde F-jes en de iets lager geklasseerde E-tjes uit de gehele Gemeente Moerdijk actief. Bij de F-jes resulteerde dat in een finale tussen Virtus F1 en Klundert F1 welke met 4-1 gewonnen werd door Virtus. Bij de E-tjes ging de finale tussen De Fendert E4 en Virtus E6 welke met 2-0 werd gewonnen door De Fendert. De jongens van SVC F1 werden derde in hun poule en de jongens en meiden van E1 werden vijfde in hun poule.

svc e laag moerdijk cup rs  svc f hoog moerdijkcup rs 

Klik op een foto voor een vergroting 

 
SVC 1 blijft in de vierde klasse!!!

 

11 mei 2014, de cruciale uit wedstrijd tegen OMC uit Dordrecht. Om degradatie of nacompetitie te ontlopen MOEST er gewonnen worden. In barre herfstachtige omstandigheden werd aan de wedstrijd in Dordrecht begonnen. Direct na de aftrap een goede aanval van SVC waarbij de scheidsrechter al na 10 seconden de bal op de penaltystip had moeten leggen en een OMC'er minstens een gele kaart had moeten geven, maar dat niet deed. SVC start bijzonder scherp en fel aan de wedstrijd en wint vrijwel ieder duel. In de 23ste minuut wordt Jelte van Son de diepte in gestuurd en gaat de OMC keeper de fout in door buiten zijn strafschopgebied Jelte onderuit te halen. Rood voor de keeper van OMC. De vrije trap die daaruit volgt wordt door Jowin van Belois puik in het OMC doel geschoten 0-1.

Lees meer...
 
beeldverslag kampioenswedstrijd SVC 2

 

Voor een volledig beeldverslag van de kampioenswedstrijd klik hier (met dank aan Carole Delrue)

 
SVC 2 KAMPIOEN in de vijfde klasse 03

SVC 2 KAMPIOEN in de vijfde klasse 03!!!
Het talentvolle team onder leiding van Pierre Snijders en Edwin Magielse had er veel vertrouwen in, maar waren er ook van overtuigd dat Noordhoek geen makkelijke tegenstander zou zijn. Dat bleek niet geheel onterecht want in de tiende minuut was Noordhoek al erg gevaarlijk. Doelman Jos de Jong kwam goed zijn doel zodat de Noordhoek aanvaller naar buiten gedreven werd en Kevin Rokx met een sliding de aanval kon neutraliseren. 12de minuut knappe aanval van SVC 2 waarbij Tom van Hoof de bal voor geeft. Noordhoek keeper denkt de bal te kunnen onderscheppen maar laat deze los, zo'n buitenkansje laat Ramon Troost zich niet ontnemen 1-0. We zijn een dik kwartier onderweg als Aron van Boxel het vanaf een meter of 20 probeert.

 

img 81581 rs


 Klik op de foto voor een vergroting.

 

 

Lees meer...
 
SVC B1 kampioen

Vandaag zaterdag 12 april  stond de wedstrijd SVC B1 tegen Roosendaal B2 op het programma. Een hele belangrijke wedstrijd want bij een gelijkspel of bij verlies zou alles aankomen op de allerlaatste wedstrijd tegen de nummer twee De Grenswachters.  Bij winst zou  SVC thuis kampioen worden. Om exact 14.30 uur werd er afgetrapt vergezeld van een harde vuurwerkknal. Het werd een pittige wedstrijd waarbij SVC de bovenliggende partij was. Halverwege de eerste wedstrijd was het aanvoerder Jaro Kerstens die knap de eerste binnenschoot. Nadat SVC'er Luc Schoonen geblesseerd het veld moest verlaten was het Foek Siriwet die een voorzet van Jaro prima in schoot. Na een welverdiende pauze was het Roosendaal die het SVC een tiental minuten moeilijk maakte. Door hard te werken werd het tij gekeerd en was het Theo van Viegen die de derde er in schoot. Het kampioenschap was binnen bereik. Nadat de keeper van Roosendaal geblesseerd het veld moest verlaten speelde SVC de wedstrijd kalmpjes uit. Het kampioenschap was een feit.
kampioen rs

De champagne vloeit rijkelijk. Klik hier voor meer foto's

 
Corne Kerstens aan het woord

Klik op de foto voor het hele verhaal

img

 

 
Kampioenskandidaten SVC

SVC 2: Voor het tweede senioren team van vv SVC komt het kampioenschap steeds dichterbij. Dit talentvolle en zeker ook bijzonder gezellig team staat bovenaan in de vijfde klasse 03. Op zondag 27 april 2014, om 11:00 uur thuis tegen Noordhoek 2 kunnen de heren van SVC 2 zich naar het kampioensschap spelen!

SVC F1: Ook dit jaar staat dit team (dat bol staat van het talent) weer bovenaan de ranglijst. SVC F1 speelt in de eerste klasse 05 en dat mag meer dan knap genoemd worden! Ze staan momenteel drie punten voor op de nummer twee Roosendaal F2 en het is voor deze jongens slechts een kwestie van tijd voordat dit team wederom kampioen wordt.

 
SVC D1 speelt in RBC stadion

Klik hier voor de foto's

 

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.