de wijs_klnr302.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
beeldverslag kampioenswedstrijd SVC 2

 

Voor een volledig beeldverslag van de kampioenswedstrijd klik hier (met dank aan Carole Delrue)

 
SVC 2 KAMPIOEN in de vijfde klasse 03

SVC 2 KAMPIOEN in de vijfde klasse 03!!!
Het talentvolle team onder leiding van Pierre Snijders en Edwin Magielse had er veel vertrouwen in, maar waren er ook van overtuigd dat Noordhoek geen makkelijke tegenstander zou zijn. Dat bleek niet geheel onterecht want in de tiende minuut was Noordhoek al erg gevaarlijk. Doelman Jos de Jong kwam goed zijn doel zodat de Noordhoek aanvaller naar buiten gedreven werd en Kevin Rokx met een sliding de aanval kon neutraliseren. 12de minuut knappe aanval van SVC 2 waarbij Tom van Hoof de bal voor geeft. Noordhoek keeper denkt de bal te kunnen onderscheppen maar laat deze los, zo'n buitenkansje laat Ramon Troost zich niet ontnemen 1-0. We zijn een dik kwartier onderweg als Aron van Boxel het vanaf een meter of 20 probeert.

 

img 81581 rs


 Klik op de foto voor een vergroting.

 

 

Lees meer...
 
SVC B1 kampioen

Vandaag zaterdag 12 april  stond de wedstrijd SVC B1 tegen Roosendaal B2 op het programma. Een hele belangrijke wedstrijd want bij een gelijkspel of bij verlies zou alles aankomen op de allerlaatste wedstrijd tegen de nummer twee De Grenswachters.  Bij winst zou  SVC thuis kampioen worden. Om exact 14.30 uur werd er afgetrapt vergezeld van een harde vuurwerkknal. Het werd een pittige wedstrijd waarbij SVC de bovenliggende partij was. Halverwege de eerste wedstrijd was het aanvoerder Jaro Kerstens die knap de eerste binnenschoot. Nadat SVC'er Luc Schoonen geblesseerd het veld moest verlaten was het Foek Siriwet die een voorzet van Jaro prima in schoot. Na een welverdiende pauze was het Roosendaal die het SVC een tiental minuten moeilijk maakte. Door hard te werken werd het tij gekeerd en was het Theo van Viegen die de derde er in schoot. Het kampioenschap was binnen bereik. Nadat de keeper van Roosendaal geblesseerd het veld moest verlaten speelde SVC de wedstrijd kalmpjes uit. Het kampioenschap was een feit.
kampioen rs

De champagne vloeit rijkelijk. Klik hier voor meer foto's

 
Corne Kerstens aan het woord

Klik op de foto voor het hele verhaal

img

 

 
Kampioenskandidaten SVC

SVC 2: Voor het tweede senioren team van vv SVC komt het kampioenschap steeds dichterbij. Dit talentvolle en zeker ook bijzonder gezellig team staat bovenaan in de vijfde klasse 03. Op zondag 27 april 2014, om 11:00 uur thuis tegen Noordhoek 2 kunnen de heren van SVC 2 zich naar het kampioensschap spelen!

SVC F1: Ook dit jaar staat dit team (dat bol staat van het talent) weer bovenaan de ranglijst. SVC F1 speelt in de eerste klasse 05 en dat mag meer dan knap genoemd worden! Ze staan momenteel drie punten voor op de nummer twee Roosendaal F2 en het is voor deze jongens slechts een kwestie van tijd voordat dit team wederom kampioen wordt.

 
SVC D1 speelt in RBC stadion

Klik hier voor de foto's

 

 
Dames SVC schitteren

30 maart 2014 speelde de dames van SVC een vriendschappelijke wedstrijd tegen de dames van Nieuw Borgvliet uit Bergen op Zoom. Onder leiding van het technische duo Barry Jansen, Tony Vrins welke bijgestaan werden door trainer Jet van de Nobelen startte de meiden tot op het bot gemotiveerd aan de wedstrijd. Voor vele was het de eerste echte wedstrijd dus was het soms zoeken naar afspeel mogelijkheden, maar onze meiden gingen er echt voor. Vanaf minuut 1 bleek Nieuw Borgvliet sterker maar de meiden lieten zich niet imponeren door het goede spel van Nieuw Borgvliet. Nieuw Borgvliet kreeg vele kansen maar uitblinker en SVC keepster Laurie Magielse hield bijzonder lang haar doel schoon. Als je als team zo onder druk van de tegenstander staat is het zelf lastig voetballen.

dsc01101 rs

Dames SVC klik op de foto voor een grotere afbeelding 

Lees meer...
 
Nieuw tenue Nederlands Elftal te koop bij Soccer Center

2014b

 
Soccer Center Roosendaal

flyer winterstop rs

Klik op de foto voor vergroting

 
F1 Najaarskampioen 2e klasse

 De kleine grote jongens van ons F1 team zijn kampioen geworden in de 2de klasse.  Leiders, trainers, ouders en alle andere voetballiefhebbers vragen zich terdege af waar het plafond van deze lichting ligt en zijn heel benieuwd hoe de jongens het in de voorjaarscompetitie gaan doen. Gefeliciteerd trainersduo Bart Leeuwangh en Theo van Viegen en de spelers: Jelmer Verhoeven, Mels Leeuwangh, Brent van Engelen, Tom Hollander, Damian van Hulten, Marijn Snijders, Bart Leeuwangh,  Jay Meijers, Sam Rebbens, Dylan Bierbooms!

 

dsc04141 rs 

Klik op de foto om naar het complete web album te gaan voor alle foto's en filmpjes.
(met dank aan Nicolien Leeuwangh) 

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.