mathekuijpers.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Dames SVC schitteren

30 maart 2014 speelde de dames van SVC een vriendschappelijke wedstrijd tegen de dames van Nieuw Borgvliet uit Bergen op Zoom. Onder leiding van het technische duo Barry Jansen, Tony Vrins welke bijgestaan werden door trainer Jet van de Nobelen startte de meiden tot op het bot gemotiveerd aan de wedstrijd. Voor vele was het de eerste echte wedstrijd dus was het soms zoeken naar afspeel mogelijkheden, maar onze meiden gingen er echt voor. Vanaf minuut 1 bleek Nieuw Borgvliet sterker maar de meiden lieten zich niet imponeren door het goede spel van Nieuw Borgvliet. Nieuw Borgvliet kreeg vele kansen maar uitblinker en SVC keepster Laurie Magielse hield bijzonder lang haar doel schoon. Als je als team zo onder druk van de tegenstander staat is het zelf lastig voetballen.

dsc01101 rs

Dames SVC klik op de foto voor een grotere afbeelding 

Lees meer...
 
Nieuw tenue Nederlands Elftal te koop bij Soccer Center

2014b

 
Soccer Center Roosendaal

flyer winterstop rs

Klik op de foto voor vergroting

 
F1 Najaarskampioen 2e klasse

 De kleine grote jongens van ons F1 team zijn kampioen geworden in de 2de klasse.  Leiders, trainers, ouders en alle andere voetballiefhebbers vragen zich terdege af waar het plafond van deze lichting ligt en zijn heel benieuwd hoe de jongens het in de voorjaarscompetitie gaan doen. Gefeliciteerd trainersduo Bart Leeuwangh en Theo van Viegen en de spelers: Jelmer Verhoeven, Mels Leeuwangh, Brent van Engelen, Tom Hollander, Damian van Hulten, Marijn Snijders, Bart Leeuwangh,  Jay Meijers, Sam Rebbens, Dylan Bierbooms!

 

dsc04141 rs 

Klik op de foto om naar het complete web album te gaan voor alle foto's en filmpjes.
(met dank aan Nicolien Leeuwangh) 

 
Trainerscursus binnen SVC

Ik ben Michael van de Klundert, 4e jaars CIOS-student. Om dit jaar mijn opleiding te behalen ben ik verplicht een project te organiseren en dit voldoende af te sluiten. Wij (jeugdbestuur en ik) hebben besloten om een trainerscursus te gaan organiseren binnen SVC. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder die het leuk vindt mag deelnemen aan de trainerscursus. LET OP maximaal aantal deelnemers is 20!!!
Maar wat houdt dat nou eigenlijk in zo'n trainerscursus? 
Bij de trainerscursus krijg je inzicht op welke manieren en/of via welke wijze je nou trainingen kan gaan verzorgen. Hier ga je zowel in de theorie als in de praktijk mee aan de slag. De cursus zal worden aangeboden op Maandag en/of dinsdagavond van 18.15-19.45 en is vooral gericht op de F-E-D pupillen. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen of wil je meer informatie over de trainerscursus? Neem dan gerust contact op met: Christian Rebbens Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken , Bart Leeuwangh Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken of Michael van de Klundert Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . Opgeven kan tot en met 20 december via de mail! Er zijn al ongeveer 10 aanmeldingen binnen!
Met vriendelijke groet, De jeugdcommissie en Michael van de Klundert

 
Teamfoto SVC 1

svc1 rs

 

 
Sinterklaas bij SVC

Vrijdag 29 november komt Sinterklaas op bezoek bij de mini's en F spelers van SVC. We verwachten eenieder om 18:0 uur in de kantine van SVC Het zal rond 20.30 uur weer afgelopen zijn. Vergeet niet het invulstrookje bij je teamleider of trainer in te leveren!

 
Parkeerperikelen

SVC heeft een brief ontvangen van de Politie. De omgeving heeft last van het parkeergedrag op met name op de zondag.  Op de parkeerplaats aan de basisschool is ruim voldoende plaats om daar te parkeren. Ook parkeren op trottoirs en grasvelden in niet toegestaan. De politie heeft daarom aangegeven om extra te gaan controleren!

 
Pupil van de week Tom van den Berg

  02 handshake 2 rs

 Pupil van de week Tom van den Berg schud nog even de handen alvoresn de wedstrijd van start gaat.

 
Teamfoto SVC D2

d2 2013 2014 kleinrs

 

Klik op de foto voor een vergroting

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.