arke.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Gezellige Halloween bingo bij SVC

Afgelopen zaterdag had de activiteitencommissie van SVC wederom een gezellige bingo voor de jeugd georganiseerd. Deze keer had de organisatie voor het Halloween thema gekozen dus was het niet alleen gezellig maar ook een klein beetje eng bij SVC. De kantine van SVC was voorzien van spinnen,  spinnenwebben, enge maskers, doodskoppen met lichtgevende ogen en rookpotten met blauwe vloeistof. Er waren vanuit de jeugd 39 inschrijvingen wat wederom voor een gezellig gevulde kantine zorgde. Naarmate de prijzen groter werden nam het volume van de gespannen kinderen toe, maar dat hoort er bij natuurlijk. Menig aanwezige ouder zal s'avonds op bed hebben gelegen met gepiep in de oren alsof ze naar een stevig concert waren geweest. De ballen van Manchester United, Barcelona en Inter Milaan maar ook de microscoop en het bingospel zorgde voor geconcentreerde blikken op de bingokaart. Al met al wederom een geslaagde activiteit voor de jeugd bij vv SVC welke volgend jaar zeker weer herhaald gaat worden.
img-20131101-wa000 2 rs

 
Jos zet de boel op zijn kop

dscn0546 rs
Klik op de foto voor een vergroting

 
SVC Retro Jack

 

Poster-Jack Flyer-Jack

 

 
Download nu gratis de 80 gedragsregels bij je eigen voetbalamateurclub!

Afgelopen zaterdag 26 oktober ging het helaas weer mis bij de wedstrijd tussen WV-HEDW 8 en Overamstel 2 in Amsterdam met als gevolg 3 aanhoudingen. Na het dieptepunt in december met de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen als gevolg lijkt er tot nu toe nog steeds niet genoeg veranderd op en rond de voetbalvelden. Ik heb absoluut niet de illusie om dit op te gaan lossen, maar helemaal niets doen zit ook niet in mijn karakter. Daarom heb ik het gratis e-book "de 80 gedragsregels voor je eigen amateurclub" gemaakt om zo ook mijn bijdrage te leveren. Mijn vraag aan jullie is dan ook om dit gratis e-book te downloaden en deze mail aan zoveel mogelijk andere voetballiefhebbers door te sturen. Klik op deze link voor het gratis e-book:  http://voetbalamateurclub.nl/de-80-gedragsregels/

Met sportieve groet, Hendri Visser Website: http://voetbalamateurclub.nl
Twitter: http://twitter.com/Voetbalconsult
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Voetbalamateurclub/234272553371757

 

 
Teamfoto SVC-4

 svc4 2013-2014 rs

 Teamfoto SVC-4 (met dank aan Jarno Vermunt). Klik op de foto voor een vergroting en namen spelers.

 
Van Belois op gelijke hoogte met De Klerk in Zilveren Schoen

Patrick de Klerk blijft leider in het Zilveren Schoen-klassement, maar moet de koppositie nu wel delen met Jowin van Belois van SVC. Pascal van Caam van SC Gastel en Hamed Boudazra (foto) van Beek Vooruit staan gedeeld vierde met acht treffers. Brian Kruf staat ook nog altijd in de top (derde) met zes treffers en negen punten.

Lees meer...
 
Halloween bingo

Op 1 november is er om 19:00 uur een Halloween Bingo avond voor de jeugd tot 12 jaar in de kantine van SVC. De ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het inschrijven begint om 18:30 uur. De kosten voor de bingo bedragen 3 euro, hiervoor krijg je 3 bingokaarten en een consumptie. Je kunt je nu al opgeven door een mail te sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 
Verslag algemene ledenvergadering 05-06-2013

Het verslag van de algemene ledenvergadering van 05-06-2013 is geplaatst op de site. Indien u deze wilt lezen dan kunt u deze vinden onder het hoofdmenu onder de vergaderverslagen. (u dient wel eerst in te loggen) . Indien u nog geen login naam heeft dan kunt u deze eenvoudig zelf aanmaken. Indien dit niet lukt neem dan contact op met de  Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 
Ontvang je nooit mail van SVC?

Dan ben je niet op de hoogte van het laatste nieuws en heb je vast en zeker een nieuw e-mailadres of staat je e-mailadres verkeerd in ons ledenbestand. Heb je een nieuw 06 nummer, geef dit dan ook even door, door een bericht te sturen naar: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . Kortom, geef altijd wijzigingen door als je nieuwe contactgegevens hebt!

 
Verhaal van de trainer: nieuw seizoen van start

Om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen in de 4de klasse zou ik even terug willen kijken op het afgelopen seizoen. Het was een geweldig seizoen waarin we vrij constant acteerden, een enkele uitzondering daar gelaten. De geweldige teamgeest zorgde ervoor dat we tot het laatste meestreden voor directe promotie. Het kwam uiteindelijk aan op de nog op het netvlies liggende promotieduel tegen WDS'19, met een geweldige overwinning. Dit kwam mede tot stand door de geweldige supporters. Deze steun zullen we dit seizoen goed kunnen gebruiken.Met zo'n ongekend jong team zullen we moeten knokken voor lijfsbehoud. Natuurlijk zullen er pieken en dalen voorkomen, want dat is inherrent aan een jong team, maar dat we tot veel in staat zijn, ben ik van overtuigd.
De competitiestart is enorm zwaar, met de eerste 3 wedstrijden direct drie titelkandidaten. Voor mij is ieder punt in deze wedstrijden een bonuspunt. Ik denk dat we ons goed kunnen meten met de overige teams. Met jullie geweldige positieve steun zullen wij er alles aan doe om na dit seizoen nog 4de klasser te zijn.
Nog bedankt voor de geweldige steun het afgelopen seizoen, Cees van Beers, spelers en begeleiders van SVC.

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.