vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Teamfoto SVC 1

svc1 rs

 

 

Sinterklaas bij SVC

Vrijdag 29 november komt Sinterklaas op bezoek bij de mini's en F spelers van SVC. We verwachten eenieder om 18:0 uur in de kantine van SVC Het zal rond 20.30 uur weer afgelopen zijn. Vergeet niet het invulstrookje bij je teamleider of trainer in te leveren!

 

Parkeerperikelen

SVC heeft een brief ontvangen van de Politie. De omgeving heeft last van het parkeergedrag op met name op de zondag.  Op de parkeerplaats aan de basisschool is ruim voldoende plaats om daar te parkeren. Ook parkeren op trottoirs en grasvelden in niet toegestaan. De politie heeft daarom aangegeven om extra te gaan controleren!

 

Pupil van de week Tom van den Berg

  02 handshake 2 rs

 Pupil van de week Tom van den Berg schud nog even de handen alvoresn de wedstrijd van start gaat.

 

Teamfoto SVC D2

d2 2013 2014 kleinrs

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Gezellige Halloween bingo bij SVC

Afgelopen zaterdag had de activiteitencommissie van SVC wederom een gezellige bingo voor de jeugd georganiseerd. Deze keer had de organisatie voor het Halloween thema gekozen dus was het niet alleen gezellig maar ook een klein beetje eng bij SVC. De kantine van SVC was voorzien van spinnen,  spinnenwebben, enge maskers, doodskoppen met lichtgevende ogen en rookpotten met blauwe vloeistof. Er waren vanuit de jeugd 39 inschrijvingen wat wederom voor een gezellig gevulde kantine zorgde. Naarmate de prijzen groter werden nam het volume van de gespannen kinderen toe, maar dat hoort er bij natuurlijk. Menig aanwezige ouder zal s'avonds op bed hebben gelegen met gepiep in de oren alsof ze naar een stevig concert waren geweest. De ballen van Manchester United, Barcelona en Inter Milaan maar ook de microscoop en het bingospel zorgde voor geconcentreerde blikken op de bingokaart. Al met al wederom een geslaagde activiteit voor de jeugd bij vv SVC welke volgend jaar zeker weer herhaald gaat worden.
img-20131101-wa000 2 rs

 

Jos zet de boel op zijn kop

dscn0546 rs
Klik op de foto voor een vergroting

 

SVC Retro Jack

 

Poster-Jack Flyer-Jack

 

 

Download nu gratis de 80 gedragsregels bij je eigen voetbalamateurclub!

Afgelopen zaterdag 26 oktober ging het helaas weer mis bij de wedstrijd tussen WV-HEDW 8 en Overamstel 2 in Amsterdam met als gevolg 3 aanhoudingen. Na het dieptepunt in december met de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen als gevolg lijkt er tot nu toe nog steeds niet genoeg veranderd op en rond de voetbalvelden. Ik heb absoluut niet de illusie om dit op te gaan lossen, maar helemaal niets doen zit ook niet in mijn karakter. Daarom heb ik het gratis e-book "de 80 gedragsregels voor je eigen amateurclub" gemaakt om zo ook mijn bijdrage te leveren. Mijn vraag aan jullie is dan ook om dit gratis e-book te downloaden en deze mail aan zoveel mogelijk andere voetballiefhebbers door te sturen. Klik op deze link voor het gratis e-book:  http://voetbalamateurclub.nl/de-80-gedragsregels/

Met sportieve groet, Hendri Visser Website: http://voetbalamateurclub.nl
Twitter: http://twitter.com/Voetbalconsult
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Voetbalamateurclub/234272553371757

 

 

Teamfoto SVC-4

 svc4 2013-2014 rs

 Teamfoto SVC-4 (met dank aan Jarno Vermunt). Klik op de foto voor een vergroting en namen spelers.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
luijtgaarden.jpg

Inlogformulier