hstechniek.jpg

InlogformulierPolls

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten
Voorbereiding SVC D2

rotterdam-20130817-00509 rs

SVC D2 onder leiding van Robin van Boxel en Martijn Mulders aan het trainen op het strand bij Ouddorp.

 
SVC klaar voor seizoen 2013 - 2014

Bekijk hier de voorbereidingswedstrijden en de competitie indelingen van alle teams.

 
Korting SVC lid bij Soccer Center Roosendaal

korting-lid-vereniging-roosendaal 2 rs

 
Voorbereidingsprogramma en competitieindeling SVC komend seizoen

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen voor het 1e elftal is inmiddels bekend. Je kan het hier alvast inzien. In de aanstaande competitie gaat SVC vele onbekende teams tegenkomen, maar er staat ook een ouderwetse klassieker tegen Noordhoek op de agenda! De teams waar SVC tegen uit gaat komen zijn de volgende: Be-Ready uit Hank, Beek Vooruit uit Prinsenbeek, Blauw Wit 81 uit De Moer, DIA uit Teteringen, DSE uit Etten-Leur, Dubbeldam uit Dordrecht, Dussense Boys uit Dussen, DVVC uit Dongen, Irene'58 uit Den Hout, Noordhoek, OMC uit Dordrecht, Raamsdonk, Right 'oh uit Geertruidenberg.

 
Blauw Wit in Zuid Afrika

Via de ouders van jeugdspeler Tim Groot zijn we in contact gekomen met kansarme kinderen en volwassenen in Zuid Afrika. De familieleden van Tim steunen en supporten in Zuid Afrika een weeshuis en helpen daar waar mogelijk kinderen en volwassenen in kansarme wijken. Deze mensen zijn bijzonder blij met de spullen welke bij SVC overblijven. Vorig seizoen hebben we zo'n inzamelingsactie gehad maar bleek het moeilijk om het e.e.a. door de douane van Zuid Afrika te krijgen. De familie van Tim weet ondertussen prima hun weg in het bureaucratische doolhof te vinden en hebben aangegeven graag veel meer bruikbare spullen vanuit SVC te willen ontvangen. Vanaf heden gaan we dus structureel met hun samenwerken en voor hun spullen inzamelen welke een tweede leven in Zuid Afrika verdienen. In de gang naast de voetbalkantine komt een dezer dagen een verzamelton te staan waarin we graag alle overbodige maar nog in goede staat verkerende voetbalspullen willen verzamelen zodat we deze naar Zuid Afrika kunnen versturen. Denk daarbij aan schoenen, scheenbeschermers, sokken en trainingsoutfits voor groot en klein welke nog prima te gebruiken zijn. Het bestuur van SVC gaat voor een structurele en langdurige samenwerking met de familie van Tim in Zuid Afrika zodat we ook de mensen in Zuid Afrika aan een mooier en sportiever leven kunnen helpen. Via de site van SVC houden we jullie hiervan absoluut op de hoogte! 

 blauwwit rs

Inmiddels zijn de blauw witte kleuren in Zuid Afrika aangekomen. Klik op het artikel om het te lezen

 
Nog een keer terugkijken

 Terugkijkend op de maand mei kunnen we als SVC niet anders dan concluderen dat het voor SVC een geweldige maand is geweest. We zijn met SVC 1 gepromoveerd, hebben een geweldig 75 jarig jubileum gevierd en er zijn vier verenigingsgenoten welke een KNVB speld hebben mogen ontvangen. Het bestuur van SVC wil dan ook via deze weg eenieder die bij deze festiviteiten betrokken zijn geweest en alle andere vrijwilligers bijzonder hartelijk bedanken voor hun inzet.

jubilarissen rs

 
Foto's receptie

Inmiddels zijn er ook foto's te bezichtigen van de receptie en uitreiking van de zilveren speldjes door de KNVB aan Johan van de Klundert, Pierre Rokx, Rein Verhulst en Peet Deijkers. Bekijk ze hier.

 
Hart op de juiste plek

Via de Rabobank doen we mee aan de actie "Hart op de juiste plek". Het bestuur van SVC wil graag de toiletgroep in de kantine verbouwen maar we missen hiervoor nog de financiële middelen. We willen de toiletgroep niet 1 op 1 vervangen maar ook uitbreiden met een invalidentoilet zodat ook de minder valide medemens onze kantine met een gerust hart kan bezoeken. Via de actie van de Rabobank kunnen we wat extra middelen verdienen. Daarom bij deze het verzoek om allemaal te stemmen op ons voorstel. Je kunt als Rabobanklid stemmen tot en met 31 mei 2013!!!

Lees meer...
 
Prachtig jubileum vv SVC

Dit jaar was het 75 jaar geleden dat Kapelaan Braat in Standdaarbuiten voetbalvereniging SVC oprichtte. Dit jubileum kon de mooie vereniging uit Standdaarbuiten niet zo maar voorbij laten gaan en dus werden alle registers opengetrokken. Na het geweldige weekend voor de jeugd stonden er afgelopen week nog veel meer activiteiten op de agenda. Op maandag was er een autopuzzeltocht, dinsdag een fietstocht, woensdag een kaartavond en op donderdagavond een 7 tegen 7 toernooi. Op vrijdagavond was het tijd voor een waar voetbalspektakel in de feesttent waarbij de organisatie een heuse avondvullende show in elkaar hadden weten te zetten.

Lees meer...
 
Foto's jubileumtentoonstelling

Met dank aan Carole Delrue kunt u hier de foto's van de jubileumtentoonstelling  bekijken.

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.