vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Van Belois op gelijke hoogte met De Klerk in Zilveren Schoen

Patrick de Klerk blijft leider in het Zilveren Schoen-klassement, maar moet de koppositie nu wel delen met Jowin van Belois van SVC. Pascal van Caam van SC Gastel en Hamed Boudazra (foto) van Beek Vooruit staan gedeeld vierde met acht treffers. Brian Kruf staat ook nog altijd in de top (derde) met zes treffers en negen punten.

Lees meer...
 

Halloween bingo

Op 1 november is er om 19:00 uur een Halloween Bingo avond voor de jeugd tot 12 jaar in de kantine van SVC. De ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het inschrijven begint om 18:30 uur. De kosten voor de bingo bedragen 3 euro, hiervoor krijg je 3 bingokaarten en een consumptie. Je kunt je nu al opgeven door een mail te sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

Verslag algemene ledenvergadering 05-06-2013

Het verslag van de algemene ledenvergadering van 05-06-2013 is geplaatst op de site. Indien u deze wilt lezen dan kunt u deze vinden onder het hoofdmenu onder de vergaderverslagen. (u dient wel eerst in te loggen) . Indien u nog geen login naam heeft dan kunt u deze eenvoudig zelf aanmaken. Indien dit niet lukt neem dan contact op met de  Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

Ontvang je nooit mail van SVC?

Dan ben je niet op de hoogte van het laatste nieuws en heb je vast en zeker een nieuw e-mailadres of staat je e-mailadres verkeerd in ons ledenbestand. Heb je een nieuw 06 nummer, geef dit dan ook even door, door een bericht te sturen naar: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . Kortom, geef altijd wijzigingen door als je nieuwe contactgegevens hebt!

 

Verhaal van de trainer: nieuw seizoen van start

Om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen in de 4de klasse zou ik even terug willen kijken op het afgelopen seizoen. Het was een geweldig seizoen waarin we vrij constant acteerden, een enkele uitzondering daar gelaten. De geweldige teamgeest zorgde ervoor dat we tot het laatste meestreden voor directe promotie. Het kwam uiteindelijk aan op de nog op het netvlies liggende promotieduel tegen WDS'19, met een geweldige overwinning. Dit kwam mede tot stand door de geweldige supporters. Deze steun zullen we dit seizoen goed kunnen gebruiken.Met zo'n ongekend jong team zullen we moeten knokken voor lijfsbehoud. Natuurlijk zullen er pieken en dalen voorkomen, want dat is inherrent aan een jong team, maar dat we tot veel in staat zijn, ben ik van overtuigd.
De competitiestart is enorm zwaar, met de eerste 3 wedstrijden direct drie titelkandidaten. Voor mij is ieder punt in deze wedstrijden een bonuspunt. Ik denk dat we ons goed kunnen meten met de overige teams. Met jullie geweldige positieve steun zullen wij er alles aan doe om na dit seizoen nog 4de klasser te zijn.
Nog bedankt voor de geweldige steun het afgelopen seizoen, Cees van Beers, spelers en begeleiders van SVC.

 

Voorbereiding SVC D2

rotterdam-20130817-00509 rs

SVC D2 onder leiding van Robin van Boxel en Martijn Mulders aan het trainen op het strand bij Ouddorp.

 

SVC klaar voor seizoen 2013 - 2014

Bekijk hier de voorbereidingswedstrijden en de competitie indelingen van alle teams.

 

Korting SVC lid bij Soccer Center Roosendaal

korting-lid-vereniging-roosendaal 2 rs

 

Voorbereidingsprogramma en competitieindeling SVC komend seizoen

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen voor het 1e elftal is inmiddels bekend. Je kan het hier alvast inzien. In de aanstaande competitie gaat SVC vele onbekende teams tegenkomen, maar er staat ook een ouderwetse klassieker tegen Noordhoek op de agenda! De teams waar SVC tegen uit gaat komen zijn de volgende: Be-Ready uit Hank, Beek Vooruit uit Prinsenbeek, Blauw Wit 81 uit De Moer, DIA uit Teteringen, DSE uit Etten-Leur, Dubbeldam uit Dordrecht, Dussense Boys uit Dussen, DVVC uit Dongen, Irene'58 uit Den Hout, Noordhoek, OMC uit Dordrecht, Raamsdonk, Right 'oh uit Geertruidenberg.

 

Blauw Wit in Zuid Afrika

Via de ouders van jeugdspeler Tim Groot zijn we in contact gekomen met kansarme kinderen en volwassenen in Zuid Afrika. De familieleden van Tim steunen en supporten in Zuid Afrika een weeshuis en helpen daar waar mogelijk kinderen en volwassenen in kansarme wijken. Deze mensen zijn bijzonder blij met de spullen welke bij SVC overblijven. Vorig seizoen hebben we zo'n inzamelingsactie gehad maar bleek het moeilijk om het e.e.a. door de douane van Zuid Afrika te krijgen. De familie van Tim weet ondertussen prima hun weg in het bureaucratische doolhof te vinden en hebben aangegeven graag veel meer bruikbare spullen vanuit SVC te willen ontvangen. Vanaf heden gaan we dus structureel met hun samenwerken en voor hun spullen inzamelen welke een tweede leven in Zuid Afrika verdienen. In de gang naast de voetbalkantine komt een dezer dagen een verzamelton te staan waarin we graag alle overbodige maar nog in goede staat verkerende voetbalspullen willen verzamelen zodat we deze naar Zuid Afrika kunnen versturen. Denk daarbij aan schoenen, scheenbeschermers, sokken en trainingsoutfits voor groot en klein welke nog prima te gebruiken zijn. Het bestuur van SVC gaat voor een structurele en langdurige samenwerking met de familie van Tim in Zuid Afrika zodat we ook de mensen in Zuid Afrika aan een mooier en sportiever leven kunnen helpen. Via de site van SVC houden we jullie hiervan absoluut op de hoogte! 

 blauwwit rs

Inmiddels zijn de blauw witte kleuren in Zuid Afrika aangekomen. Klik op het artikel om het te lezen

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
verit.jpg

Inlogformulier