vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jongens 8 bekert door na spannende wedstrijd

Zaterdag 16-09-2017 stond de laatste poulewedstrijd voor de beker op het programma voor de JO8. De wedstrijd werd bij en tegen Roosendaal gevoetbald. Omdat zowel Roosendaal als SVC de 1e 2 wedstrijden hadden gewonnen was winst noodzakelijk om door te bekeren. Roosendaal had namelijk door een beter doelsaldo aan een punt genoeg.

Beide partijen waren goed aan elkaar gewaagd en kansen waren er over en weer. Toch was het Roosendaal dat de 1-0 maakte. Na een kleine bespreking door de time-out werden de jongens nog eens goed aangemoedigd door de fanatieke uit ouders bestaande aanhang. Nog voor rust lukte het SVC om de gelijkmaker te produceren, waardoor er met een 1-1 stand de rust werd ingegaan.

In de rust werd er door de coaches aangegeven dat er iets beter samengespeeld moest worden en dat er meer van afstand geschoten moest worden om het de keeper van Roosendaal lastig te maken De inzet en het plezier van de jongens werden geroemd en samen besloten zij dat ze er de 2e helft tegen aan gingen. De 2e helft begonnen de jongens vol passie. Helaas werd het als snel 2-1 voor Roosendaal. Na deze tegenslag rechtte SVC de rug en begonnen zij te doen wat was besproken in de rust. Zo ging de stand binnen een paar minuten van 2-1 naar 2-3. De aanvallen van SVC liepen opeens heel soepel en de bal werd goed overgespeeld. Het was jammer dat de uitstekend keepende Luuk Klijnen nog 1 tegendoelpunt moest incasseren maar door doelpunten van Dion Lennartz en Ryan Delleman werd de stand uiteindelijk bepaald op 3-7.
Dit betekent dat JO8 als 1e in de poule is geƫindigd en dat zij even af moeten wachten wie de volgende tegenstander wordt in het bekertournooi.

 
garagesmaal.jpg

Inlogformulier