vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

28 okt 2017: Wedstrijd SVC JO13-1 tegen MOC’17 JO13-6

Na 4 competitiewedstrijden heeft het team van trainers Jelte van Son en Jori Bol nog steeds geen punten laten liggen. SVC JO13-1 staat dus nog steeds bovenaan met het maximaal aantal punten en een heel mooi doelsaldo. Afgelopen zaterdag 28 oktober stond MOC'17 JO13-6 op het programma. Ditmaal een thuiswedstrijd voor de jongens van SVC. Tijdens de teambespreking in de bestuurskamer werd de opstelling door de trainers bekend gemaakt. Missie: De drie punten blijven vandaag in Standdaarbuiten.

Het gaat moeizaam in de eerste helft. SVC is sterker tijdens het begin van de eerste helft, maar de spelers van MOC'17 vormen een muur van verdedigers. Dan weet onze spits Jay Meijers weg te komen van zijn verdedigers en maakt de 1-0. Er komen meer kansen, maar de keeper van MOC'17 laat zich niet makkelijk passeren. De beurt is nu aan de tegenstander, na een aantal kansen van MOC'17 is daar de gelijkmaker 1-1. De jongens van SVC blijven proberen en werken, daardoor valt nog voor rust het 2e doelpunt van SVC. Bijna rust, het lijkt erop dat we gaan rusten met een voorsprong. Maar dan ineens een uitbraak van MOC'17. De tegenstander komt alleen voor het doel van SVC, oog in oog met onze keeper Tom den Hollander.De uitgebroken speler van MOC'17 loopt alleen op het doel af met de bal aan zijn voeten, Keeper Tom komt uit zijn doel duikt naar de bal en breekt de aanval van MOC'17 af. Het fluitsignaal luidt: Rust
De stand bij rust is 2-1.

Tijdens de rust een duidelijke speech van Trainer Jelte, het kan beter, het moet beter. De jongens zijn blijkbaar onder de indruk en beseffen dat het beter moet in de 2e helft. Ze komen met meer vertrouwen uit de kleedkamer en dat is te zien op het veld. Er wordt beter gevoetbald en er komen meer kansen. Met de kansen die komen, volgen de doelpunten zich in een rap tempo. Ook onze spelers uit het elftal SVC JO12-1 Joris van Lier en Lucas vd Broek houden zich goed tussen de jongens van SVC JO13-1 en Lucas weet zelfs een doelpunt te maken. De doelpunten in de tweede helft komen van Justin Koch, Yannick Appeldoorn, Jay Meijers en Lucas v/d Broeke. MOC'17 maakt nog wel een 2e doelpunt door een penalty, maar dit blijkt niet genoeg voor onze gasten Bergen op Zoom.

Na een moeizame start in de eerste helft hebben de jongens in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe weten te trekken en hebben een mooie eindstand van 11-2 op het scorebord gezet. Missie geslaagd: De drie punten zijn in Standdaarbuiten gebleven.

Volgende week op naar Breda, voor een wedstrijd tegen de jongens van Boeimeer JO13-4. Missie: de drie punten meenemen naar Standdaarbuiten.

 
Belois timmer reclamebord.jpg

Inlogformulier