vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Boeimeer Jo13-4 tegen SVC JO13-1 (uitslag 0-5)

Zaterdag 4 november stond er een uitwedstrijd tegen Boeimeer JO13-4 op het programma voor de jongens van SVC JO13-1. In de eerste helft ging het gelijk op en beide teams kregen kansen, Jay Meijers opende de score voor SVC en gingen we de rust in met een voorsprong.

Om de voorsprong te behouden en de 3 punten mee naar Standdaarbuiten te nemen moest er beter gevoetbald worden. Na een kort teamoverleg met trainers Jelte van Son en Jori Bol gingen de spelers met zelfvertrouwen de 2e helft in.
Direct na het begin van de 2e helft kwamen de doelpunten die SVC nodig had. Doelpuntenmakers in de 2e helft waren: Luke Janssen, Jay Meijers en Yannick Appeldoorn (2x). Boeimeer kwam nog een paar keer voor het doel van SVC maar wisten SVC doelman Tom den Hollander niet te passeren. Eindstand 0-5 in het voordeel van SVC JO13-1. Door het harde werken in de 2e helft en de aanwijzingen in het veld van aanvoerder Marijn Snijders gingen de 3 punten mee naar Standdaarbuiten. Door het verlies van RSV JO13-1 in de competitie staat SVC JO13-1 nog steeds bovenaan met 3 punten verschil op de nummer 2. Man of the match: Marijn Koevoets, mede door zijn inzet en harde werken kreeg de tegenstander weinig kansen tot scoren.


Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Baronie JO13-9 op het programma. Weet SVC JO13-1 de voorsprong vast te houden in de competitie?

 
arke.jpg

Inlogformulier