vv SVC

Welkom op de website van de Standdaarbuitense Voetbal Vereniging

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Contact info

Hoe komt u bij SVC?

Indien vanaf de snelweg A58 richting Standdaarbuiten gaat dient u op de rotonde de eerste afslag rechts te nemen. U rijdt nu Standdaarbuiten binnen en u neemt wederom (in de bocht) weer de eerste afslag rechts. Deze weg volgen en vervolgens de derde afslag rechtsnemen de dokter-poelstraat in. Na circa 150 meter bent u bij het sportpark de Hamel.

Indien u vanaf de Markweg uit de richting Oudenbosch komt dient u op de rotonde de derde afslagrechts te nemen (u neemt dus de rotonde driekwart). U rijdt nu Standdaarbuiten binnen en u neemt wederom (in de bocht) weer de eerste afslag rechts. Deze weg volgen en vervolgens de derde afslag rechtsnemen de dokter-poelstraat in. Na circa 150 meter bent u bij het sportpark de Hamel.

 

Adres:
Dokter Poelsstraat 4
4758AN Standdaarbuiten

E-mail: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken
Telefoon: 0165-315937

Klik hier voor de kaart  

 

Op zaterdag en op de zondagochtend raden wij eenieder aan te parkeren op het parkeerterrein bij de basisschool Aventurijn. Als u via de rotonde Standdaarbuiten binnen rijdt en in de bocht nabij de brandweerkazerne rechts aanhoud dan ziet u aan uw rechterkant de basisschool Aventurijn en cultureel centrum 't Sandt. Direct na deze gebouwen staat het volgende bord:
parkeren

U kunt hier parkeren en vervolgens loopt u parallel aan de school over het trottoir in de richting van de sportvelden. Via de poort in het hek komt op het sportcomplex van SVC, door de poort links ziet u de kantine en kleedaccommodatie van SVC al liggen. 

 
van Steen.jpg

Inlogformulier