Delleman.jpg

InlogformulierPolls

Welkom bij v.v. SVC
Snertloop SVC

Zaterdag 30 december 2017 is het weer snertloop bij SVC. Inschrijfgeld hiervoor is 3 euro. inschrijven is vanaf 13:00 uur en vertrek  van de snertloop is 14:00 uur. Na afloop wordt u getrakteerd op een heerlijke kop SNERT.  

oudhollandse erwtensoepab

 
Rabobank Clubkas Campagne

Zoals u misschien wel weet is er ieder jaar een Rabobank Clubkas Campagne. SVC wilt u voor het volgende jaar alvast betrekken bij deze actie. Alleen leden van de Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Let op! Als je klant bent ben je NIET automatisch lid. Dit kun je wel worden. Ben je lid dan mag je mee stemmen. Het lidmaatschap kun je aanvragen via volgende website
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/west-brabant-noord/sponsoring/  Lid worden is gratis! 
Als u zich dit jaar 2017 nog registreert op boven staande site kunt u in 2018 stemmen op uw favoriete vereniging. Door uw stem kan er zoveel mogelijk geld binnen gehaald worden voor  SVC en de andere verenigingen in Standdaarbuiten.

Met vriendelijke groet,  Sponsorcommissie SVC

 
Nieuwjaarstoernooi 2018

Ook in 2018 organiseren wij weer een nieuwjaarstoernooi. Aangezien het bijna winterstop is verzoeken wij je om je zo spoedig mogelijk op te geven voor het nieuwjaars toernooi. Dit kan nog in de kantine tot 17 december en anders via de SVC facebook pagina!. We hebben zeker nog een aantal mensen nodig dus nodig vrienden uit voor dit evenement, zodat we weer leuke team indelingen kunnen maken

 
Boeimeer Jo13-4 tegen SVC JO13-1 (uitslag 0-5)

Zaterdag 4 november stond er een uitwedstrijd tegen Boeimeer JO13-4 op het programma voor de jongens van SVC JO13-1. In de eerste helft ging het gelijk op en beide teams kregen kansen, Jay Meijers opende de score voor SVC en gingen we de rust in met een voorsprong.

Lees meer...
 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 v.v. S.V.C. Standdaarbuiten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.